Disney Plus TV uygulaması var mı? Disney Plus TV'ye nasıl yüklenir?

Teknoloji ile birlikte hayatımızdaki dizi ve film anlayışı da değişti. Artık birçok içeriğe isteğimiz zaman erişebilmek isterken bu alanda yeni dijital platformlarda ortaya çıkıyor. Disney Plus’ta bunlardan bir tanesidir. Birçok ülkede yayın hayatına başlayan Disney Plus artık Türkiye pazarında da boy gösteriyor. Disney Plus’un TV’de nasıl izleneceği konusunda da araştırmalar yapılmaktadır. İşte merak edilen konu hakkındaki detaylar…

14.06.2022-16:56 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-16:56) Disney Plus TV uygulaması var mı? Disney Plus TV'ye nasıl yüklenir?

Çok sayıda farklı projenin yer aldığı Disney Plus artık Türkiye’de yayın hayatına başladı. Yayın hayatına başladığı ilk günden birçok kişi tarafından incelenen platform sabah 10.00 itibariyle Türkiye’de resmi yayınına başladı. Disney Plus’u TV’lerinden izlemek isteyen kullanıcılar ise nasıl izleyebileceklerini hakkında araştırma yapmaktadır. İşte merak edilen konu hakkındaki detaylar…

Disney Plus TV'de nasıl izlenir?

Disney Plus’a televizyondan erişim sağlamak isteyen kişiler nasıl yükleyebileceklerini merak ediyorlar. İlk önce cihazının bu uygulamayı destekliyor olması gerekmektedir. Disney Plus’un desteklendiği TV’ler şu şekildedir:

Android TV cihazları (Arçelik, Beko, Vestel ve daha fazla)

Hisense smart TV'ler

LG WebOS smart TV'ler

Panasonic smart TV'ler

Samsung Tizen smart TV'ler

Desteklenen Android TV modelleri

Disney Plus TV'den Nasıl İzlenir

Bunlarla birlikte cihazınızın Android 5.0 veya daha yeni bir sürüme sahip olması gerekir. Bunun için Android TV modelini ve set üstü kutuyu desteklemesi gerekir bu özelliğe sahip olan cihazlar şu şekildedir:

Arçelik

Beko

Chromecast ve Google TV

Dynalink TV BOX

Hisense

onn. Android TV UHD Streaming Device

Sharp

Sony Bravia

NVIDIA SHIELD TV

Vestel

Xiaomi Mi Box

Bu cihazlardan birine sahipseniz artık tek yapmanız gereken uygulamayı cihazınıza indirmek olacaktır. Ancak henüz Arçelik, Beko ve Vestel TV'lerde uygulama indirilmemektedir. Linux işletim sistemi bu uygulamayı desteklemektedir.

Desteklenen Hisense TV modelleri nelerdir?

Disney+’ı Hisense smart TV’lerin desteklediği modeller şu şekildedir:

VIDAA 2.5

VIDAA 4.0 veya daha yeni sürümler

Bu modellere sahipseniz uygulamayı VIDAA Home Launcher'dan edinebilirsiniz.

Modeliniz destekleniyorsa Disney+ uygulamasını bulabilirsiniz.

Desteklenen LG TV modelleri nelerdir?

Disney+’ı LG TV'lerindesteklediği modeller şu şekildedir:

LG cihazını bulunan herkes LG Content Store'dan Disney+ uygulamasını indirebilir. Ayrıca bu cihazlarda yer alan NetCast işletim sistemine sahip LG TV'lerde çevrim içi izleme özelliği yer almaktadır.

Disney Plus Hangi TV'lerde Desteklenir

Desteklenen Panasonic TV modelleri nelerdir?

Disney+’ı Panasonic smart TV'lerin desteklediği modeller şu şekildedir:

EZ veya EX

FZ veya FX

GZ veya GX

HZ veya HX

JZ veya JX

Ana Ekran menüsünden Disney+ uygulamasını bularak uygulamayı kolaylıkla indirebilirsiniz.

Desteklenen Samsung smart TV modelleri nelerdir?

Disney+’ı Samsung smart TV’lerin desteklediği modeller Tizen işletim sisteminin yer aldığı modellerdir. Bu cihazlardan Samsung Uygulama Mağazası kullanılarak Disney+ indirilebilmektedir. Ayrıca bu cihazlarda yer alan Orsay işletim sistemine sahip LG TV'lerde çevrim içi izleme özelliği yer almaktadır.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal