Disney Plus Türkiye'de hangi diziler olacak? Disney Plus'ın klasikleşen dizileri!

Ülkemize geleceği gün heyecanla beklenen Disney+ platformunda hangi diziler olacağı şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki Disney+ Türkiye'de izlenebilecek diziler hangileridir? Tüm detaylar haberimizde.

02.06.2022-14:20 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-14:20) Disney Plus Türkiye'de hangi diziler olacak? Disney Plus'ın klasikleşen dizileri!

14 Haziran tarihinde ülkemizde kullanılmaya başlanacak Disney+ Türkiye platformu ile ilgili insanlar birçok araştırma yapıyor. Peki Disney Plus Türkiye'de hangi diziler olacak? Disney Plus klasikleşen dizileri ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Disney Plus Türkiye hangi diziler

Disney+ platformunda 1000'den fazla film, 400'den fazla dizi bulunmaktadır. Ülkemizde kullanımına az bir süre kala merak edilen dizileri sizler için derledik. Disney+ Türkiye'de izlenebilecek yabancı ve klasikleşen diziler şu şekilde;

-The Simpsons

The Simpsons

1987 senesinde kısa film olarak başlayan ve animasyon olarak 1989 senesinden günümüze kadar yayınlanmaya devam eden The Simpsons dizisi Disney Plus Türkiye'de olacak dizilerden biri. Dizinin ilk 32 sezonunun platformda olması düşünülüyor.

-Grey's Anatomy

Grey's Anatomy

2005 senesinde başlayan dizi, Tıp yaşantısını ele alan bir dizi. Dizinin tüm sezonlarının 14 Haziran'dan itibaren Disney+ Türkiye'de olması bekleniyor.

-The Walking Dead

The Walking Dead

11. sezonuyla final yapacak olan ve ilk sezonundan beri sevilerek izlenen, zombi istilasını konu edinen dizi 14 Haziran itibariyle Disney+ Türkiye'de izlenebilecek!

-Lost

Lost

2000ler sonrası küresel anlamda fenomen olmayı başaran Lost dizisinin 6 sezonu Disney+ Türkiye'de yayınlanacak.

-How I Met Your Mother

How I Met Your Mother

5 arkadaşın gündelik hayatlarında yaşadıkları hikayeleri konu edinen bir sit-com olan How I Met Your Mother dizisi 14 Haziran'dan itibaren Disney+ Plus Türkiye kütüphanesinde olacak.

-Desperate Housewives

Desperate Housewives

Sex and the City'nin yolundan giden dizi 2004 ve 2012 seneleri arasında yayınlanmıştır. 7 ayrı dalda Emmy ödülü alan dizinin tüm bölümleri Disney+ Türkiye'de olacak.

-American Horror Story

American Horror Story

Antoloji kategorisi dizilerin öncüsü olan American Horror Story'nin bu zamana kadar yayınlanmış tüm bölümleri Disney+ Türkiye kütüphanesinde izleyicilerle buluşacak.  

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal