Disney Plus ödeme hatası nedir, düzeldi mi? Disney Plus'tan hata üstüne hata!

Kısa süre önce hayatımıza giren Disney Plus, dünyaca ünlü platform haline gelirken Türkiye'de ise yeni duyulmaya başlandı. Üye olarak giriş yapılan platform üzerinden ödeme hatalarının yaşandığı sosyal medyada kısa zamanda gündeme geldi. Bunun üzerine vatandaşlar Disney Plus'un ödeme hatası çözüldü mü, neden ödeme hatası oluyor? sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte, Disney Plus ödeme hatası hakkında merak edilenler haberimizde

15.06.2022-19:48 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-19:48) Disney Plus ödeme hatası nedir, düzeldi mi? Disney Plus'tan hata üstüne hata!

Disney Plus artık Türkiye'de olurken kısa zamanda çok fazla talep görülmesi milyonları şaşırttı. Fakat kullanıcıların karşılaştığı ödeme hatası işleri karıştırdı. Üye olunurken ödeme hatası veren platform için araştırmalar başladı. Disney Plus ödeme hatası nedir, çözüldü mü? İşte detaylar...

Disney Plus ödeme hatası nasıl çözülür?

Disney Plus platformu içerikleri ile zenginliğini korumaktadır. Dizi, film, belgeseller ve çocuklar özel çizgi filmlerinin yer aldığı bu platform birçok kitleye hitap etmektedir. Dünyaca bilinen bu platform kısa süre önce Türkiye'de kullanıma açıldı.

Disney Plus kullanıcılarının karşılaştığı ödeme hatalarının neden olduğu merak konusu oldu. Sosyal medya üzerinden gündeme gelen ödeme hataları üyelik aşamasında sıkıntı çıkarmaktadır. Fakat bu sorunun ise yoğun talepten dolayı olduğu tahmin edilmektedir. Bunun yanı sıra ödeme yapılan banka ya da kredi kartının internete açık olup olmadığını kontrol ediniz. Disney Plus ödemesinin ısrarla gerçekleşmemesi halinde tarayıcı değişikliği yapılması tavsiye edilmektedir.

Disney Plus ödeme hatası

Disney Plus nasıl üye olunur?

- Disney+ adresine giriş yapın

- Üye ol butonuna basın

- İletişim bilgilerinden e-posta adresini girin

- Üyelik sözleşmesini onaylayın

Yukarıdaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Disney Plus üyesi olabilirsiniz. Ücretli olan bu platform için aylık ücret 34,99 TL olarak açıklandı. 

Disney Plus üye olma

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal