Disney Plus indirimli üyelik nedir, nasıl ön üye olunur? Disney Plus dizileri filmleri

Disney Plus Türkiye'ye ön kayıt başvurusu yapan müşterilerine avantajlı fiyatların uygulanacağı yönünde yapılan açıklamalar sonrası Disney Plus'a indirimli üyeliğin nasıl olacağı ilgi görmeye başladı. Dizi ve filmlerle hayatımıza giren Disney Plus'ın indirimli üyeliği nedir, nasıl ön üye olunur? sorusunun yanıtına haberimizin içeriğinde yer verdik.

28.04.2022-18:16 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-18:16) Disney Plus indirimli üyelik nedir, nasıl ön üye olunur? Disney Plus dizileri filmleri

Türkiye'de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus, içeriğindeki dizi ve filmlerle birlikte merakla bekleniyor. Daha önceden aylık 34,99 TL, yıllık ise 349,99 TL şeklinde duyurulan dijital yayın platformuna ön kayıt yaptıran müşterilere avantajlı paketlerin uygulanacağı açıklandı. Yapılan bu açıklamaların ardından ise Disney Plus indirimli üyelik nedir, nasıl ön üye olunur? soruları gündemdeki yerini aldı.

14 Haziran tarihinde Türkiye'de içeriklerini yayınlamaya başlayacak olan Disney Plus platformuna üye olmak isteyenler platforma nasıl üye olunacağını araştırırken konuyla ilgili detayları sizler için paylaşalım..

Disney Plus indirimli üyelik nedir, nasıl ön üye olunur

Disney Plus indirimli üyelik nedir, nasıl ön üye olunur?

Netflix, Amazon Prime gibi bir dijital film ve dizi platformu olan Disney Plus, ilk yayın hayatına ABD'de 12 Kasım 2019'da başladı. Platform, Türkiye'de de 14 Haziran tarihinde yayın yapmaya başlayacak.

Disney Plus, yeni abone olacak olan aboneleri için tanışma paketlerini yayınladı. İlk önce abonelik ücretlerini aylık 34,99 TL, yıllık ise 349,99 TL şeklinde açıklayan Disney Plus, 14 Haziran'a kadar ön kayıt aboneliklerini başlatan kullanıcılarına 8 aylık ücreti 279,90 TL olan abonelik üyelik ücretini müşterilerine 12 ay olarak sağlıyor.

Disney+ aylık abonelik: 34,99 TL

Disney+ yıllık abonelik: 349,90 TL

Disney+ Tanışma Paketi (yıllık): 279,90 TL

Buna göre, Disney Plus Türkiye'ye 14 Haziran tarihinden önce ön kayıt yaptıran izleyiciler, 26 Haziran 2022’ye kadar satın alma işlemlerini tamamlamaları halinde 279.90 TL olan 8 aylık üyeli12 ay kullanabilme şansına sahip oluyor.

Disney Plus indirimli üyelik nedir, nasıl ön üye olunur

Disney Plus Türkiye'nin avantajlı paketleri için ön kayıt veya abonelik başlatmak isteyenler, platformun sitesine giriş yaparak üyelik işlemlerini başlatabilirler.

Disney Plus dizileri filmleri

Platformun içeriğinde Disney yapımlarının yanı sıra Marvel, Pixar, National Geographic ve Star Wars gibi birçok kaliteli yapımlar çıkaran şirketin dizi ve filmleri yer alacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal