Disney Plus hesabına aynı anda kaç kişi girebilir? Disney Plus aynı anda kaç kişi izleyebilir?

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği dijital yayın platformu Disney Plus, 14 Haziran tarihinden itibaren yayın yapmaya başladı. Disney Plus üyesi olmak isteyen izleyiciler ise platformun üyeliğine ilişkin detaylı bilgileri sorguluyor. Peki, Disney Plus hesabına aynı anda kaç kişi girebilir? Disney Plus aynı anda kaç kişi izleyebilir? İşte, Disney Plus üyelik şartlarına ilişkin tüm detaylar..

14.06.2022-11:57 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-11:57) Disney Plus hesabına aynı anda kaç kişi girebilir? Disney Plus aynı anda kaç kişi izleyebilir?

Bir süredir Türkiye'de yayın hayatına başlamak için gün sayan dijital dizi ve film platformu Disney Plus, 14 Haziran tarihi itibariyle izleyicileriyle buluştu. Birbirinden farklı içerikleriyle erişime açılan Disney Plus'ın üyelik bilgileri de yayına başlar başlamaz sorgulanmaya başlandı.

Bu kapsamda en çok merak edilen konu ise Disney Plus'ı aynı anda kaç kişinin izleyebileceği oldu. Merakla beklenen Disney Plus Türkiye'den üyelik satın almak isteyen binlerce dizi ve film izleyicileri, detaylı bilgileri öğrenmeye çalışıyor. İşte, Disney Plus platformu hakkında tüm bilmek istedikleriniz..

Disney Plus hesabına aynı anda kaç kişi girebilir

Disney Plus hesabına aynı anda kaç kişi girebilir?

Disney Plus Türkiye üyeliği ile ilgili en çok merak edilen konu platformu kaç kişinin aynı anda izleyebileceği oldu. Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ve daha fazla içeriği barındıran dijital yayın platformu Disney Plus, uyumlu cihazlarda aynı anda dört farkı ekran üzerinden izlenme özelliğine sahip.

Disney Plus, üyelerinin standart paket alması durumunda onlara çok sayıda ayrıcalık sunuyor. Bunlar sırasıyla;

* Başka hiçbir yerde olmayan orijinal içerikler, gişede yer alan filmler, tek bir solukta izlenebilen diziler, atıştırmalık anlamı taşıyan kısa içerikler ve herkesi büyüleyen belgeseller

* 10 ayrı cihaza ve 7 ayrı profile kadar sınırsız olarak indirme olanağı

* Diney Plus uyumlu tüm cihazlarda ek bir ücret ödemeden 4K UHD çözünürlüğe sagip Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği ile içerik izleme imkanı

* Özel çocuk profillerini kapsayan kapsamlı ebeveyn kontrol sistemi

* Aynı anda 4 farklı ekranda içerik izleme olanağı

* GroupWatch özelliği ile birlikte altı arkadaş ile sanal izleme partilerini düzenlemek için sunulan özellik.

Disney Plus Türkiye üyelik fiyatları

Disney Plus Türkiye aylık üyelik ücreti 34,99 TL'dir. İstenirse yıllık üyelik seçilir ve seçenek için 349,90 TL ödenerek 10 ay fiyatına 12 ay izleyeme şansına sahip olunabilir.

Disney Plus'a üye olmak içine herhangi bir taahhüt vermeniz gerekmiyor. Mevcut faturalandırma dönem sonundan itibaren geçerli olmak üzere üyelik isteği dilendiği zaman iptal edilebilir.

Disney Plus'ı hangi cihazlar destekliyor?,

Disney Plus'ı mobil cihazlar, web tarayıcıları ve oyun konsollarının yanı sıra set üstü kutular ve smart TV'ler destekliyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal