Disney Plus GroupWatch özelliği nedir, nasıl kullanılır? GroupWatch ile kaç kişi davet edilir? Disney Plus GroupWatch daveti açma

14 Haziran tarihinde Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus platformu hakkında kullanıcılar çok fazla araştırma yapıyorlar. Bu araştırmalarının arasında ise en çok Disney Plus GroupWatch özelliğinin nasıl yapıldığı oldu. Peki, Disney Plus GroupWatch özelliği nedir, nasıl kullanılır? GroupWatch ile kaç kişi davet edilir? İşte, Disney Plus GroupWatch özelliğini kulanma yöntemi..

22.06.2022-00:17 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-00:17) Disney Plus GroupWatch özelliği nedir, nasıl kullanılır? GroupWatch ile kaç kişi davet edilir? Disney Plus GroupWatch daveti açma

Disney Plus platformu, Türkiye'de 14 Haziran tarihinde yayın hayatına başladı. İçeriğinde birbirinden kaliteli yapımlar yer alan Disney Plus, özellikleri ile de büyük ilgi görüyor. Disney Plus'ta yer alan Disney+ GroupWatch özelliği ise son günlerin en çok merak edilen detayı oldu. Peki, Disney+ GroupWatch özelliği nedir, nasıl kullanılır?

Disney Plus GroupWatch özelliği nedir?

Disney Plus, kısa bir süre önce hayatımıza giren ve bizlere çok fazla sayıda film dizini belgesi uygun fiyatalara sunan dijital yayın platformudur. Disney Plus yalnızca dizi, film veya belgeselleri Sunmakla kalmıyor aynı zamanda izlenilen içerikleri, başka arkadaşınızla birlikte aynı anda izleme fırsatı sağlıyor.

Disney Plus GroupWatch özelliği nedir, nasıl kullanılır

Netflix platformunubn 'Party' özelliğine benzer bir özellik olan Disney Plus GroupWatch ile yakın arkadaşlarınızı, ailenizi ya da başka kişileri sanal ortama davet ederek birlikte içerikleri izleme şansına sahip olabilirsiniz.

Disney Plus üzerinden herhangi bir içeriği yalnız izlemek istemiyorsanız, özellik sayesinde diğer arkadaşlarınızı ya da ailenizi sanal ortama davet edebilirsiniz. Disney Plus GroupWatch özelliği hiçbir senkronize sorunu yaratmadan kesintisiz olarak ekranlara izlenmek istenen içeriği yansıtacaktır.

Disney Plus GroupWatch özelliğini kaç kişi kullanabilir?

GroupWatch özelliği sadece 7 kişi tarafından kullanılabilir. Bu özellikle aynı hesaptan 4 farklı yayın yapılabiliyor. Kısacası aynı anda birden fazla katılımcıyla Disney Plus GroupWatch özelliğini kullanabiliyorsunuz. Burada tek sorun PS4 ya da Roku modelleridir. Bu modeller, GroupWatch özelliğini kullanmada sıkıntı yaratabilir. Ama kullanıcılar, telefonları ya da tabletlerinden daha rahat bir şekilde özelliği kullanabilirler.

Bir film veya diziyi başkalarıyla paylaşarak izlemek istiyorsanız GroupWatch davetini oluşturmanız gerekiyor. Bunun için de aşağıdaki yöntemleri izlemeniz yeterli;

- Disneyplus.com’a gidin ya da Disney+ mobil uygulamasına giriş yapın,

- GroupWatch’tan izleyeceğiniz dizi, film veya programı açın,

- GroupWatch davetini başlatmak için sayfada yer alan GroupWatch simgesine tıklayın,

- Davet bağlantısını alabilmek için GroupWatch odasında (+) Davet Et’i seçeneğini seçin,

- Davet bağlantısını kopyaladıktan sonra paylaşmak için tercih ettiğiniz yöntem seçeneğini işaretleyin,

Şu unutulmamalıdır ki GroupWatch özelliğinde yalnızca oturum sahibi davet isteği gönderebilir. Yani davet alan kişi bir başkasını davet edemez.

Birisi size GroupWatch için davet gönderdiyse ilk olarak Disney+ mobil uygulamasına gidin ve profilinizi seçin. Daha sonra katılmak istediğiniz GroupWatch’taki yapımı bulun ve sayfada yer alan 'Yayına Katıl’ı seçeneğini seçin.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal