Disney Pllus Ru dizisi konusu ve oyuncuları

Disney + yeni dizisi ile gündeme gelirken Ru için heyecanlar arttı. İzleyicinin merakla beklediği Ru dizisi için araştırmalar hız kazanırken konusu ve oyuncu kadrosuna yoğun ilgi doğdu. İddialı isimlerin yer alacağı dizinin ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu. Disney+ Ru dizisi konusu nedir? Disney+ Ru dizisi oyuncuları kimler? İşte, Disney+ Ru dizisi hakkında detaylar haberimizde

23.05.2022-11:04 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-11:04) Disney Pllus Ru dizisi konusu ve oyuncuları

Türkiye'nin yayın hayatına hızlı bir giriş yapan Disney+ kısa sürece birçok yapımı bünyesinde topladı. 14 Haziran itibariyle açılışı olacak dijital platformunun ilk yerli dizi planlarının arasında Kaçış ve Ru yer almaktadır. Disney+ Ru dizisinin gündeme gelmesiyle yer alacak isimler ve konusu merak konusu oldu. İddialı yapımlar arasında olan Ru'nun oyuncu kadrosunda ses getirecek oyuncular mevcut. Ru dizisi oyuncu kadrosu ve konu hakkında merak edilenler haberin devamında

Ru dizisinde hangi oyuncular yer aldı?

Dizinin ilk isimlerinden olan Meryem Uzerli heyecanları arttırdı. Muhteşem Yüzyıl dizisiyle beraber adını duyuran Uzerli iddialı isimler arasında. Uzun zamandır dizilere uzak olan Meryem Uzerli, Ru dizisi ile hızlı biri giriş yapmaya hazırlanıyor.

İddialar doğrultusunda verilen ilk isim Meryem Uzerli olurken alacağı rol ise Reyan adında bir kız olacak. Hayalleri doğrultusunda Urla'ya gidip restorant açan bir kızı canlandırmaktadır.

Disney+ Ru dizi oyuncuları

Dizide yer alacak bir diğer isim ise Zafer Algöz oldu. Netflix dizisi olan Erşan Kuneri'de kısa süre önce görev alan Algöz'ün ismi Disney+ Ru dizisi ile anılmaya başladı. Dizide Tümsek rolüne hayat vereceği konuşulurken başrol oyuncularından olacağı da iddialar arasında.

Bir diğer oyuncu ismi ise Şevval Sam oldu. Yoğun çalışma hayatı olan başarılı oyuncu Şevval Sam'ın da Ru dizisinde yer alacağı gündemde dolanıyor.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal