Disney+ Moon Knight 2. sezon olacak mı? Dizi hayranlarına kötü haber!

Moon Knigt, Disney+ platformunda yayınlanmaya başlamasının hemen ardından çokça sevilerek bir solukta izlenerek 2. sezonu beklenmeye başladı. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan mini dizinin başrolü Oscar Isaac'ten kötü haber geldi.

25.05.2022-22:49 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-22:49) Disney+ Moon Knight 2. sezon olacak mı? Dizi hayranlarına kötü haber!

Disney+'ta yayınlanan ve mini dizlerden biri olan Moon Knight dizisi ilk sezonu tamamlamasının ardından 2.sezonunun olup olmadığı merak edilmeye başladı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan mini dizinin ilk sezonunun ardından 2'ncisinin gelip gelemeyeceği tartışma konusu oldu. Disney+ Moon Knight 2.sezon olacak mı? İşte detaylar...

İlk sezonuyla Disney+'ta yer alan dizi 6 bölümden oluşan mini bir dizidir. Bir solukta izlenebilecek dizinin başrolünde Oscar Isaac yer alırken yönetmen koltuğundaysa Mohammed Diab oturuyor. Jeremy Slater'ın kaleminden çıkan Moon Knight dizisi oldukça başarılı bir açılış yaparak çizgisini bozmadan ilerlemeye devam ediyor. Şimdilerde dizinin ikinci sezonunun akıbetinin ne olacağı gündemde.

Moon Knight

Moon Knight 2. sezon olacak mı?

Moon Knight'ın 6 bölümden oluşan ilk sezonunun sevilmesinin ardından 2. sezonunun da gelmesi beklenirken dizinin ikinci sezonu hakkındaki haberler kötü.

Son zamanlarda yoğun bir şekilde Moon Knight dizisinin 2.sezonu tartışmalara konu oldu. Hafta başlarında gelen yeni bölümüyle birlikte dizinin hayranları tarafından sosyal medyada dizi hakkında teoriler paylaşılmaya başlandı.

Marvel'ın resmi Twitter hesabından “dizi finali” başlığı ile son bir fragman paylaşıldı. Kısa bir sürede paylaşım kaldırılsa da birçok insan tarafından görüldü. Ekran görüntüleri alınan ve geniş kitlelerce tartışılan bu konu üzerine Moon Knight dizisinin ikinci sezonunun olup olmayacağı merak edilmeye başladı.

moon knight 2

Tartışılan konu üzerine kısa bir süre önce dizinin yıldızı Oscar Isaac'in RadioTimes’a verdiği röportaj ile alevlenen tartışmalar son buldu. Moon Knight'ın başrolü Oscar Isaac, sosyal medyada tartışma konusu olan bu konuya son noktayı koydu. Oscar Isaac röportajında şu sözlere yer verdi:

“Bilirsiniz işte, sanırım olaya hikâye işte bu diye yaklaştık. Eteğimizdeki taşları dökmek gerekirse, dizinin devam edeceği konusunda resmi bir plan yok. Sanırım bu da hikâye ile alakalı".

Ayrıca site tarafından Oscar Isaac’in sadece bir sezonluk anlaşma imzaladığını belirtiyor. Oscar Isaac, Moon Knight'ı çekerken fazlasıylakeyif aldığını ve Marc Spector ve Steven Grant'la yeniden bir araya gelmeye açık olduğunu belirtti. Ethan Hawke ve Mayıs Calamawy, Oscar Isaac’in dediklerine arka çıktılar ve olası bir geri dönüş için açık olduklarını belirttiler. 

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal