19.04.2022-10:04 (Son Güncelleme:23.04.2022-12:16)


1

Oksijenli su ve karbonat evde diş beyazlatma yöntemleri arasında en popüler olanıdır. Macun kıvamına gelene kadar her iki ürünü de karıştırın ve diş fırçanız ile her zamanki gibi dişlerinizi fırçalayın.



2

Ancak bu karışımı 3-5 gün kullandıktan sonra tekrar kullanmak için 6 ay kadar beklemelisiniz.



3

Seyreltilmiş elma sirkesinin dişlerde inanılmaz bir etkisi olduğu söylenir. 3 ölçek su ve 1 ölçek sirkeyi karıştırıp gargara olarak kullanabilirsiniz.



4

Muz kabuğunun iç kısmı potasyum, manganez ve magnezyum gibi mineraller açısından oldukça zengindir. Bu mineraller diş minesi tarafından emilir ve beyazlatıcı etki gösterir.



5

Dişlerinizi fırçaladıktan sonra muz kabuğunun içini dişlerinize sürün ve 2 dakika bekletin. Ardından dişlerinizi iyice temizleyin.



6

Son zamanların çılgınlarından biri de aktif karbon ile diş beyazlatma furyası. New Jersey'li diş hekimi Joseph Banker, aktif karbonun diş beyazlatmada inanılmaz etkili olduğunu söylüyor.



7

Az miktarda aktif karbon ve suyu karıştırıp dişleri fırçalarsanız beyazlatma etkisini göreceğinizi iddia ediyor. Tabii ki ağzınızı karbon tamamen gidene kadar durulamak ve asla yutmamak gerekiyor.



8

Ev yapımı tarifleri doktorunuza danışmadan denememenizi öneririz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr