Dışişleri Bakanlığı'ndan Birleşik Arap Emirlikleri'ne Çok Sert Tepki

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, Birleşik Arap Emirlikleri yönetimine, "Türkiye'ye karşı düşmanca tavır takınmaktan vazgeçme ve haddini bilme" çağrısı yaptı.

01.05.2020-00:20 - (Son Güncelleme: 01.05.2020-00:17) Dışişleri Bakanlığı'ndan Birleşik Arap Emirlikleri'ne Çok Sert Tepki
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) yönetimine, "Türkiye'ye karşı düşmanca tavır takınmaktan vazgeçme ve haddini bilme" çağrısı yaptı.

Hami Aksoy, BAE Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanlığının Türkiye'yi hedef alan açıklaması hakkında Bakanlığa yöneltilen soruya yazılı cevapta bulundu.

"BAE Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanlığının bugün yapmış olduğu açıklamada, darbecilere her türlü desteği veren bir ülkenin ikiyüzlü siyasetini gizleme teşebbüsüdür." yorumunu yapan Sözcü Hami Aksoy, Türkiye'nin Arap ülkelerinin siyasi birlik ve toprak bütünlüklerine her zaman saygı gösterdiğinin işaret etti.

Sözcü Aksoy, bu anlayışla Libya'da da meşruiyetin yanında yer aldıklarını ve siyasi çözüm çabalarını desteklediklerini ifade ederek, Türkiye'nin bu ilkeli tutumunu sürdüreceğinin altını çizdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal