Discord çöktü mü, neden açılmıyor? Discord bağlantı sorunu ve açılmama sorunu nasıl düzelir?

Discord'a girmeye çalışan bazı kişiler yaşadıkları giriş sorunları sonrasında Discord çöktü mü tarzında sorular sormaya başladılar. Peki Discord çöktü mü? İşte detaylar...

21.06.2022-11:09 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-11:09) Discord çöktü mü, neden açılmıyor? Discord bağlantı sorunu ve açılmama sorunu nasıl düzelir?

Discord'a girenler Discord yüklenemedi ya da Discord bağlanıyor hataları ile karşılaşmaya başladılar. Disord'a ne olduğuna dair hazırladığımız haberi okuyarak detaylara ulaşabilirsiniz...

Discord çöktü mü?

Discord'un çöktüğüne ya da sistemin yavaşladığına dair söylentiler Twitter üzerinden yayılmaya başladı. Bir çok kullanıcı ya uygulamaya giremediğini ya da çok yavaş çalıştığını söyledi.

En çok bildirilen sorunlar ise şu şekilde;

63% Sunucu bağlantı

25% Uygulama

13% İnternet sitesi

API nedir?

API bilinen en net tabiriyle uygulama programlama arayüzü olarak ifade edilmektedir. API web uygulamaları, işletim sistemleri, veri tabanı donanımlar gibi bir çok yazılım kütüphanesi için kullanım görevini üstlenmektedir.

Discord nedir?

Discor bir anlık mesajlaşma ve dijital dağıtım platformu olarak bilinir. Aralık 2020'de açıklanmış bir veriye göre o zamanlar toplamda 300 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı bulunmaktadır. Bu rakam şimdilerde ne olduğu bilinmemekler beraber toplam sayının 400 milyonun üzerine çıktığı tahminm ediliyor. Discord bütün işletim sistemlerinde ve mobil sistemlerde çalışmaktadır.

Discord sunucularında ses, metin ya da stage kanalları kurulabilmektedir. Bu şekilde yüksek üyeli kanallar alt kanallara bölünüp daha az yoğunluk sağlanıp konuşmalar daha net şekilde yapılabilmektedir.

Discord'un en çok bilinen klasik versiyonunun dışında "Public Test Build", "Canary" ve "Development Version" olmak üzere üç tane "gizli" olarak bilinen sürümü de vardır.  

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal