Dirty Lines dizi konusu ve oyuncuları

Netflix’in taze dizisi Dirty Lines 8 Nisan 2022 tarihi itibariyle platformda yerini aldı. İlk sezonu 6 bölümden oluşan Dirty Lines, pek çok dizi sever tarafından merak ediliyor. Dizinin yorumu, incelemesi, senaristi, oyuncu kadrosu gibi pek çok konu araştırılıyor. Peki, Dirty Lines, konusu nedir? Dirty Lines, oyuncu kadrosunda kimler var? Dirty Lines, senaristi kim? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

09.04.2022-12:04 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-12:04) Dirty Lines dizi konusu ve oyuncuları

Her gün yeni bir dizi ile bizleri karşılayan Netflix platformu, çok yeni bir dizi ile karşımıza çıkıyor. Pek çok kişinin merak ettiği Dirty Lines dizisi 8 Nisan 2022 tarihinde izleyici ile buluştu. 45 – 50 dakikalık bölümlerden oluşan Dirty Lines 6 bölüm ile platformda izleyicilerini bekliyor. Dirty Lines yorumu, konusu, oyuncuları gibi konular merak edilirken sizler için konuyu araştırdık. Peki, Dirty Lines, konusu nedir? Dirty Lines, oyuncu kadrosunda kimler var? Dirty Lines, senaristi kim? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

Netflix Dirty Lines yorumu

Dirty Lines dizi hakkında araştırma yapan pek çok kişi içerisinde spoiler olmasını istemiyor. Dizi yorumunun spoiler içermediğini belirtmekte fayda var. Netflix dizi ve filmlerinde karşımıza en çok çıkan konulardan bir tanesi de “Seks” konusudur. Dirty Lines dizisinde de bu konuya oldukça değinmektedir. Cinsellik konusunu sık sık ekrana taşıyan platform bu konuda oldukça esnek davranmaktadır. Bu konuyu izleyiciye aktarırken oldukça dikkatli ve havalı olan Netflix, Dirty Lines dizisini de ekrana çok güzel yansıtmaktadır. Farklı yaşamlar üzerinde gösterilen gösterişli cinsellik algısını ekrana taşıyan Netflix, Dirty Lines dizisi ile akıcı bir senaryoya imza atmaktadır. Pieter Bart Korthuis’in senaryosunu yazdığı dizi son zamanlardaki en iyi ve dikkat çeken projesidir. Netflix platformunda yer alan dizi adından sıkça bahsedileceğe benziyor.

Dirty Lines KonusuNetflix Dirty Lines dizi konusu

Netflix platformu dizinin özetini kısaca şöyle açıklamaktadır: 1980’lerin Amsterdam’ında yaşayan bir genç kız, “telefonda seks” üzerine şirket kuran kardeşlerin yanına katılarak sıra dışı bir kariyere girişir. Ortalama 45-50 dakikadan oluşan 6 bölüm ile karşımıza gelen Dirty Lines, dikkat çeken bir konu ile Netflix’te yer alıyor.

Frank (Minne Koole) ve Ramon (Chris Peters), dikkat çeken ve hiç duyulmamış bir proje ile karşımıza çıkıyor. Kurdukları Teledutch’un isimli şirket ile “telefonda seks” kavramını ilk kez ortaya çıkarıyor. Bir anda Hollanda da hatta tüm Avrupa adını duyuran şirket bir anda odak noktası oluyor. Kazandıkları para ile servetlerine servet katan ikili üniversite öğrencisi Marly’nin (Joy Delima) kadroya katılmasıyla parlamasını yaşıyor. Şirket Marly ile yükseliş sürecine girerken genç kızın ailesi onu çalışkan bir öğrenci olarak görmektedir. Aslında Marly’nin özgürlükçü ve meraklı yapısı hikayeyi zirveye taşıyor.

1980 yıllarının Hollanda’sını konu alan dizi yeni bir kavram ile değişime uğruyor. Özgürlük kavramını ekrana yansıtan Dirty Lines, özgürlükçü ve canlı topluluğunun ilk adımlarını atıyor. Siyasetin karanlık yüzünün ortadan kalktığı bir dönemi konu edinen Dirty Lines, bunu fırsat bilerek özgürlüğü cinsellik kavramı ile topluma yansıtıyor. Kapitalizmi sonuna kadar yansıtan dizi özgürlükçü cinsellik kavramını yayınladığı 6 bölümle izleyiciye aktarıyor. Farklı bir konu ile ekrana gelen dizi izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Toplumun algılarını yıkmak isteyen bir konu ile Netflix platformunda yerini alan Dirty Lines, 2022 yılının sevilen yapımları arasında olup olmayacağı ilerleyen süreçte belli olacak.

Şiddet, uyuşturucu, drama, ve komedi konularını bir arada bulunduran dizi 1980 yıllarında siyasetin çöküşünden faydalanarak toplumun cinsellik üzerindeki algısını yıkmaya çalışmaktadır. Dizinin IMDb puanı merak edilirken henüz taze bir dizi olsa bile IMDb puanı 7,5 olarak karşımıza çıkıyor.

Dirty Lines OyuncularıDizi oyuncu kadrosu ve diğer karakterler

Netflix’in yeni dizisi Dirty Lines, oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Dirty Lines oyuncu kadrosu şu şekildedir:

Joy Delima – Marly

Chris Peters – Ramon

Minne Koole – Frank

Charlie Chan Dagelet – Natasja

Julia Akkermans – Janna

Abbey Hoes – Anoek

Benja Bruijning – Leon

Joes Brauers – Mischa

Eric van Sauers – Orlando


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal