Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm Fragmanı

TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 112. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Heyecan yaratan Diriliş Ertuğrul'da neler yaşandı? Büyük hesaplaşmanın başlayacağı dizide 113. yeni bölüm fragmanı yayınlandı...

29.03.2018-09:21 - (Son Güncelleme: 29.03.2018-12:11) Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm Fragmanı

TRT 1'in büyük beğeni ile takip edilen 4. sezonuyla ekranda olan Diriliş Ertuğrul dizisinin 112. bölümü 28 Mart Çarşamba akşamı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Aslıhan Hatun Sadettin’e saldırıyor. Dizide Aslıhan Hatun'un ölüp ölmediği ise merak uyandırdı. Diriliş Ertuğrul'un son bölüm final sahnesinde Ertuğrul Bey ve Günalp Bey sonunda kılıçlarını çekti ve son sahnede karşı karşıya geldi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 112. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ertuğrul, bir plan kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Ahmet ise Köpek’in canını kurtararak onun da güvenini kazanmıştı. Günalp, Ertuğrul’un onu öldüreceğini düşünürken kendini Söğüt’te bulmuştu.

ASLIHAN’IN ENDİŞİLERİ ARTMIŞTI

Aslıhan’ın ve beylerin Söğüt’e göçme konusundaki endişeleri artmıştı. Ertuğrul ve Kritos Söğüt’te karşı karşıya gelmiş ve Kritos, Ertuğrul’un eline geçmişti. Saraydan gelen fermanla, Ertuğrul’un uç beyliğinin elinden alındığı ve Günalp’a verildiği anlaşılmıştı.

Uç beyliğinin kaybedilmesinden sonra Kayı Obası’nda durum ne olacak? Söğüt’e göç etmek konusunda Çavdarların tavrı ne olacak? Köpek, Altunaba’dan sonra hedefine kimi alacak? Sultan Gıyaseddin’in Köpek’e karşı hamlesi ne olacak? Gibi soruların bütün cevapları 4 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:00’da cevapları bulacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal