Diplomatik Misyonlardan İdlib Şehitleri İçin Başsağlığı Mesajları

Türkiye'de bulunan bazı diplomatik misyon temsilcilikleri, İdlib'de Esed rejiminin saldırılarında 33 askerin şehit olması sebebiyle başsağlığı mesajları gönderdi.

28.02.2020-15:59 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-15:19) Diplomatik Misyonlardan İdlib Şehitleri İçin Başsağlığı Mesajları

Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Twitter'dan "Bu sabah her şeyin yazılması anlamsız gelse de dost, kardeş ve NATO müttefikimiz olan Türkiye'ye başsağlığı dilerim." açıklamasını yaptı.

İsrail'in Ankara Büyükelçiliği de Twitter'dan yayınladığı paylaşımda, "Dün gece Türk askerlerinin şehit edilmesinden büyük üzüntü duyduk. Yaralılara acil şifalar ve hayatlarını kaybeden askerlerin ailelerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz." cümlelerine yer verdi.

Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter da "Türkiye'nin başı sağolsun. Taziyelerimizi ve acil şifalar dileklerimizi sunarız." dedi.

Türk Konseyi Genel Sekreteri Baghdad Amreyev de paylaştığı başsağlığı açıklamasında, "Şehit askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm Türk milletine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Türk Konseyinin, Türk kardeşlerinin daima yanında bulunduğuna işaret eden Amreyev, "Bölgede en kısa sürede barış ve istikrarın sağlanmasını umuyoruz." dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal