Dimitar Berbatov, eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'ya saygı duyulması gerektiğini söyledi

Manchester United'ın eski golcüsü Dimitar Berbatov, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun bu sezonki performansının harika olduğunu ve buna sayı gösterilmesi gerektiğini söyleyerek golcü oyuncuya destek verdi.

05.05.2022-11:54 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-11:54) Dimitar Berbatov, eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'ya saygı duyulması gerektiğini söyledi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a geri dönen Cristiano Ronaldo, 37 yaşında olmasına rağmen bu sezon da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Portekizli yıldızın bu sezon sergilediği performans büyük beğeni toplarken, futbol dünyasının bir kısmından da zaman zaman eleştiriler topladı.


Berbatov'dan Ronaldo'ya destek!

Manchester United'ın eski golcüsü Dimitar Berbatov, Cristano Ronaldo'nun bu sezonki performansı ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Dürüst olmak gerekirse, Ronaldo'nun bu performansına şaşırmadım. Onunla Manchester United'da oynadığım bir yıldan keyif aldım. Bu sürede onun maçlara nasıl hazırlandığını da yakından gördüm. Sonra da kariyerini takip ettim, Ronaldo'nun bu performansının şaşırtıcı olduğunu düşünmüyorum. Ronaldo, kendisine bu şekilde bakmaya devam ederse, onun bu seviyede 3-4 yıl daha futbol oynayabileceğinden eminim. Evet, zamanla kimse aynı kalmaz ve bazı özellikleriniz zayıflar ama bu durumda oyun tarzınızı buna göre ayarlayabilirsiniz. Bu sezon Ronaldo 37 yaşında ve 18 gol. Buna saygı göstermek zorundasınız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal