Dilay Kemer Yoğun Bakıma mı Alındı?

Uzun bir süredir kanserle mücadele eden genç sunucu Dilay Kemer’in yoğum bakıma kaldırıldığı iddia edildi. İddiaların ardından FB TV, sunucusu Dilay Kemer ile ilgili haberleri doğrulayarak açıklamada bulundu.

16.10.2020-16:15 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-16:14) Dilay Kemer Yoğun Bakıma mı Alındı?

Dilay Kemer’in yoğun bakıma kaldırıldığı yönündeki iddialar sosyal medyada gündem oldu. FB TV’nin genç sunucusu Dilay Kemer hakkındaki ilk açıklama ise çalıştığı kurumdan geldi.

Dilay Kemer, ilik nakli olup eski sağlığına kavuşmuştu. Ancak Kemer, müjdeli haberi duyurduktan kısa bir süre sonra tekrar kansere yakalandı. İkinci kez kansere yakalandığını sosyal medya hesabından duyuran güzel sunucunun yoğun bakıma alındığı iddia edildi.

FB TV’DEN AÇIKLAMA GELDİ

İddiaların ardından bir açıklama yapan FB TV, Dilay Kemer’ın yoğun bakıma alındığını doğruladı. FB TV, resmi Twitter hesabında şu açıklamayı yaptı: ‘Kanalımızın sevilen yüzü Dilay Kemer’e acil şifalar diliyoruz. Dualarımız ve kalbimiz seninle!’

İKİNCİ KEZ YAKALANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Genç sunucu, sosyal medya hesabında yaptığı şu paylaşımla ikinci kez kansere yakalandığını duyurmuştu: ‘Herkese merhaba, İlk defa bir tbt gününde hastalık zamanından bir şey paylaşmak istedim. 30.08.2018’e ait bu fotoğraf, ilk tedavi-kemoterapi günüm... Aradan geçen 1,5 yılda sayamadığım kadar daha tedavi aldım, hem fiziksel hem ruhsal çok değiştim ama umuyorum ki artık bugün son. Allah’ın izniyle bugün 2. kez ilik nakli oluyorum. Bundan sonraki sürecin uyumlu, kolay, sağlıklı geçmesi için dualarınızı, enerjilerini bekliyorum, gücünüze ihtiyacım var, bana bugüne kadar sevginizi hissettiren güzel kalplerinizden öpüyorum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal