Dilara Aksüyek sütyen ile Cihangir sokaklarında boy gösterdi! Dilara Aksüyek Hakan Sabancı ikilisinden aşk açıklamaları geldi! Dilara Aksüyek'in yeni aşkı

Güzel oyuncu Dilara Aksüyek, İstanbullu Gelin dizisinden sonra kariyerinde büyük bir yükseliş yakaladı. Birçok dizilerde yer alan Aksüyek magazin gündeminde yaşadığı ilişkiler ile adını duyurmaktadır. Son günlerde adı Hakan Sabancı ile anılan Dilara Aksüyek Cihangir sokaklarında görüntülendi. İddialı kıyafeti ile açıklamalarda bulunan Aksüyek ilişkisine dair açıklamalarda bulundu.

31.05.2022-13:56 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-13:56) Dilara Aksüyek sütyen ile Cihangir sokaklarında boy gösterdi! Dilara Aksüyek Hakan Sabancı ikilisinden aşk açıklamaları geldi! Dilara Aksüyek'in yeni aşkı

Arka Sokaklar dizisinin Tekin karakterine hayat veren Onur Bay ile aşk yaşayan Dilara Aksüyek ilişkisini sonlandırma kararı aldı. Aradaki yaş farkı nedeniyle fazlasıyla eleştiriye maruz kalan güzel oyuncunun son zamanlarda adı başka bir isimle anılmaya başlandı. Cihangir sokaklarında basına yakalanan Dilara Aksüyek kıyafeti hakkında yapılan yorumlara ''kıyafetim normal'' açıklamasında bulundu. Hakan Sabancı ile anılan Aksüyek'ten iddialı açıklamalar geldi.

Başarılı oyuncu Dilara Aksüyek'in televizyon ile buluşması ilk olarak 2012 yılında 'Evlerden Biri' dizisi ile oldu. Devamında ise 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' dizisinde rol alan Aksüyek'in çıkış yaptığı proje İstanbullu Gelin oldu. İlişki hayatı ve işlerdeki başarısı ile adı duyurulan Aksüyek'in Onur Bay ile yaşadığı aşk gündemden düşmedi.

Dilara Aksüyek kıyafeti

Gazetecilere sitem etti

Onur Bay ile ilişkilerinde ayrılmanın sık yaşanması devamında tekrar barışan ikili tekrar ayrıldıklarını duyurdu. Yaşanılan ayrılık sonrası Cihangir sokaklarında Erken Şen ile görüntülenen Dilara Aksüyek'in büyük tepkisi dikkat çekti. ''Neden benimle konuşmadan görüntü alıyorsunuz?'' diyen güzel oyuncu gazetecilere sitemlerde bulundu. İkilinin yeni aşka başladığı konuşulmaya başlandı.

Adı aşk iddialarına karışan Dilara Aksüyek sosyal medya üzerinden ''Hayatımda biri olduğunda bunu hiçbir zaman saklamadım. Olursa yine haberiniz olur. Sevgiler.'' ifadelerini kullandı.

Dilara aksüyek hakan sabancı

''Açıklamaktan gurur duyardım''

Erken Şen ile ilişkisi olduğunu yalanlayan Aksüyek, sosyal medya üzerinden aşk iddialarına açıklık getirerek basın mensuplarına seslenmişti. Bunun yanı sıra Erken Şen ise sessiz kalmayarak Aksüyek'in dediklerini doğrular cinsten açıklamalarda bulundu.

Dilara aksüyek hakan sabancı

''Aşk yok''

Erken Şen ile ilişkisinin olmadığını duyuran Aksüyek'in adı tekrar aşk haberlerinde yer aldı. İş insanı Hakan Sabancı ile doğum günü partisine katılan Aksüyek basın mensuplarına gerekli bilgileri verdi. Muhabirlerine uzun zamandır aranızda aşk olduğu iddia ediliyor sözlerine Sabancı, arkadaşız aramızda aşk yok ifadelerini kullandı.

Dilara Aksüyek yeni aşkı

Erkek arkadaşıyla görüntülendi

Cihangir sokaklarında sütyen ile gezen Aksüyek'in kıyafetim normal açıklaması üzerine erkek arkadaşının Doru isimli biri olduğu gündeme geldi. Erkek arkadaşı ile uzun süre aynı mekanda bulunan Aksüyek gece geç saatlerde çıkış yaptı. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal