14.02.2024-16:25 (Son Güncelleme:14.02.2024-18:02)


1

Lüks yaşamları, şatafatlı villaları ve artık trafik polislerinin kullanımında olan son model araçlarıyla dikkat çeken Dilan ve Engin Polat çiftinin cezaevi maceraları devam ediyor.



2

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat'ın hesabından sevgililer gününe özel paylaşımlar yapılması ise büyük yankı uyandırdı.



3

Dilan-Engin Polat çifti, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından geçtiğimiz aylarda tutuklanmış, soruşturma süreci de aylarca gündemden hiç düşmemişti.



4

Dilan ve Engin Polat çiftinin sosyal medya hesapları ise çalışanları tarafından kullanılmaya devam ediliyor.



5

İşte ünlü fenomenin sevgililer gününde çalışanlarına yaptırdığı o paylaşımlar...

İşte ünlü fenomenin sevgililer gününde çalışanlarına yaptırdığı o paylaşımlar...

Bazen gönderdikleri mektupları bazen de avukatı aracılığı ile yaptığı açıklamalarıyla Dilan Polat, hala gündemdeki yerini bırakmamak için elinden geleni yapıyor.



6

Ünlü fenomen, sosyal medya hesaplarını artık kullanamasa da çalışanlarına paylaşımlar yaptırmayı asla ihmal etmiyor. Kocası Engin Polat'a olan aşkını da her fırsatta dile getiren ünlü isim, kocası Engin Polat ile fotoğrafını paylaşarak paylaşımına "seni çok seviyorum" notunu düşürdü.



7

Dilan Polat'ın bu paylaşımı görenlere "cezaevinde bile paylaşım derdinde" dedirtti. Polat, aynı zamanda ailesi ile bir fotoğrafını da paylaşmayı ihmal etmedi ve "çocuklarının babasının" sevgililer gününü kutladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr