30.12.2023-12:02 (Son Güncelleme:30.12.2023-17:28)


1

Türkiye'nin en büyük hizmet sektörlerinden biri olarak kabul edilen Dilan Polat Güzellik Merkezleri 74 Şubesiyle Türkiye'nin en büyükleri arasında yer alıyordu



2

Kara para soruşturması kapsamında tutuklanan Dilan ve Engin Polat çiftinin birçok ilde franchising güzellik merkezleri bulunuyor. Polat ailesinin tutuklanmasının ardından güzellik merkezleri zor günler geçirdi. Sadece isim hakkını kullandıklarını belirtmekte güçlük çeken güzellik merkezleri süreçten kötü etkilendi.



3

Aydın'da bulunan Dilan Polat Güzellik Merkezi yetkilisi ise danışmanları için durumu özetledi.



4

“Kapatmayacağız”

“Kapatmayacağız”

Süreçten çok etkilendiklerini söyleyen güzellik merkezi sahibi, "Bu süreçten çok kötü etkilendik çünkü danışmanlarımız çok tedirgin oldu. Bu şekilde isminizin anılması bizi çok rahatsız ediyor. Bizler isim hakkını alarak Mira Cilt Bakımı olarak işlemlerimize devam ediyoruz. Bununla ilgili hiç bir sıkıntımız yok. Tüm denetlemelerimiz tamamlandı. Bütün uzman ekibimizle biz hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.



5

Dilan Polat Güzellik Merkezleri arasında yer alan Erzurum şubesi sosyal medya hesabından yayınladığı duyuruyla gündem oldu. Instagram hesaplarından yaptıkları duyuru ile danışanlarına isim haklarından vazgeçtikleri haberini veren Erzurum şubesi, Dilan Polat Firmasıyla anlaşmalarının bittiğini duyurdu.



6

İlk Adım Erzurum Şubesi'nden Geldi!

İlk Adım Erzurum Şubesi'nden Geldi!

Beklenen haber Erzurum şubesinden geldi. Dilan Polat Güzellik Merkezi çalışanlarının istifasını verdikleri öğrenildi. Erzurum şubesi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla gündeme damga vurdu. Danışanlarına isim haklarından vazgeçtikleri haberini veren Erzurum şubesi, Dilan Polat Firmasıyla anlaşmalarının bittiğini duyurdu.



7

"Mucbir Sebeplerden Dolayı!"

"Mucbir Sebeplerden Dolayı!"

Çalışanlar, yaptıkları duyuruda Instagram adreslerini dahi değiştirdiklerini belirtti. "Merhabalar sevgili danışanlarımız, mücbir sebeplerden dolayı Dilan Polat Firmasıyla anlaşmamız bitmiştir. İsim değişikliği sebebiyle yeni adımız ERZURUM LIFE CENTER olarak sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz. Yeni ismimizle birlikte yeni Instagram adresimiz de kurulmuştur. Bugünden itibaren @dilanpolaterzurum hesabı kapanacaktır. Yeni Instagram adresimizden bizlerle iletişime geçmenizi rica ediyoruz." ifadeleriyle duyuruyu paylaştı.



8

Fethiye Şubesi de aynı kişiye ait!

Fethiye Şubesi de aynı kişiye ait!

Yapılan paylaşımın ardından Dilan Polat Firmasına ait makinelerin teslim edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Çalışanlar paylaşım sırasında seanslarda bir değişiklik yapılmayacağını "Paket almış olan danışanlarımızın seanslarında hiç bir değişiklik olmayacak aynı şekilde işleyiş aksamadan devam edecektir. Bu durumda bizlere destek verip yanımızda olduğunuz için teşekkür eder hepinizi şubemize bekleriz." şeklinde belirtti. Sosyal medyada hızla yayılan duyurunun ardından Fethiye şubesinin de aynı kişiye ait olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr