04.01.2024-09:06 (Son Güncelleme:04.01.2024-09:06)


1

Dilan Polat ve Engin Polat çifti geçtiğimiz aylarda ülkenin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aylarca kara para aklama iddialarıyla gündemi sarsan çift, ülke genelinde fenomen avı başlatmıştı.



2

Şampiyonlar ligi masasında yer alan tüm fenomenler de dahil 600 fenomen için soruşturma başlatılmış, adeta büyük bir çetenin fişi çekilmişti.



3

Kara para aklama ve suç örgütü kurmak suçlarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen çiftin cezaevi maceraları da haftalardır ülke gündemini meşgul ediyordu.



4

Vergi kaçırma ve kara para aklama suçlamalarının ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve eşi Engin Polat gündemden düşmüyor.



5

Dilan Polat ve Engin Polat hakkında olay yaratan bir iddia ortaya atıldı.



6

TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın isimli programa katılan Avukat Hüseyin Kaya programda söylediği sözler ile dikkat çekti. İşte detaylar... Polat ailesinin avukatı Hüseyin Kaya açıklamalarıyla gündem oldu. Hüseyin Kaya müvekkillerinin 2 günde çıkarılması gerektiğini söyledi.



7

Dilan Polat ve Engin Polat'ın Avukatı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Yeni savcının müvekkillerimi 2 günde çıkarması lazım. Geç bile kalındı. Bizim 26 gün alacağımız çıkacak dava sonunda."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr