09.01.2024-09:26 (Son Güncelleme:09.01.2024-17:36)


1

5 Kasım'dan bu yana tutuklu olarak cezaevinde kalan Dilan Polat'ın, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine yatırıldığı iddiası ortalığı karıştırdı.



2

Lüks yaşantısı ve şatafatlı hayatıyla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın günlerdir cezaevinde olmadığı ortaya çıktı. Dilan Polat, eşi Engin Polat, kardeşi Sıla Doğu'nun da yer aldığı 14 şüpheli, kara para aklama ve suç örgütü kurma suçlamasıyla 5 Kasım Pazar Günü şafak operasyonu ile tutuklanmıştı.



3

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni ve yüzlerce güzellik merkezi sahibi Dilan Polat'ın cezaevi maceralarından dolayı ruh sağlığının kötüye gittiği belirtildi.



4

Öte yandan ortaya atılan iddia ise ortalığı karıştırdı. Şimdiye kadar ilettikleri bütün tahliye başvuruları reddedilen Dian Polat'ın, rapor alıp cezaevinden çıkmaya çalıştığı iddia edildi.



5

Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, müvekkilinin çocuklarını çok özlediğini ve bu sebepten psikolojisinin bozulduğunu ifade etti. Kaya, ayrıca Polat'ın yürümekte zorlandığını ve yüzünde uyuşmaların başladığını da söyledi.



6

Dilan Polat'ın 29 Aralık günü ilaçları bittiği için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldığı ve hastanede yapılan tetkiklerin ardından yeniden Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na götürüldüğü duyurulmuştu.



7

Akıl hastanesinde başka bir tutuklu ile aynı odayı paylaşan Dilan Polat'ın 7/24 kameralarla takip edildiği iddia edildi.



8

Başka bir tutuklu ile aynı odada kalan Dilan Polat'ın uzun süredir kullandığı antidepresan ilaçları değiştirildi. 11 gündür tedavi gören Polatı'ı ilk ziyarete gelenler ise çocuklarıydı.



9

Dilan Polat yeniden cezaevine mi gönderilecek yoksa hastanede kalıp tedavi görmeye devam mı edecek? Herkesin kafasını karıştıran bu soruları önümüzdeki günlerde doktorların kararları cevaplayacak.



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr