Dilan Çiçek Deniz'den Estetik Açıklaması

Show TV ekranlarından yayınlanan Çukur dizisinde Sena karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz oyunculuk performansı ile kısa sürede beğenilen isimler arasına adını yazdırdı. Dilan Çiçek Deniz, dudak, burun ve çenesine estetik yaptırdığına dair çıkan haberlere yanıt verdi. İşte o açıklamalar...

08.06.2018-10:55 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-10:55) Dilan Çiçek Deniz'den Estetik Açıklaması

Reytin rekoralrı kıran Çukur dizisinde Sena karakterinicanlandıran güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in yıllar önce çekilen fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturdu. Güzel oyuncunun bu paylaşımının ardından estetik yaptırdığı haberleri gündeme geldi.

Genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz hakkında çıkan estetik yaptırdı iddilarına yanıt verdi. İşte ayrıntılar...

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasın 2. oldu. 2015 yılında Miami'de Türkiye'yi temsil eden isim oldu. Kısa sürede adını duyurmayı başaran güzel oyuncu Çukur dizisinde Sena karakteri ile bütün ilgiyi üzerine çekti.

Çukur dizisindeki performansı ile en çok konuşulan isimlerden oldu. Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz bu aralar estetik yaptırdığı iddiaları ile gündeme geldi.



ŞU AN ESTETİĞE İHTİYACIM YOK

Dilan Çiçek Deniz geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir ödül törenine katıldı ve magazinciler ile sohbet ett. Dudak, burun ve çenesine estetik yaptırdığına dair çıkan haberleri yalanladı.

Güzel oyuncu 'Estetiğe karşı değilim ama daha 25 yaşımdayım. Şu an ihtiyacım yok, gerek duymuyorum' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal