Dilan Çiçek Deniz dekolteyi abarttı, sosyal medya karıştı!

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı dekolte paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Kullanıcılar, paylaşımı görünce ünlü oyuncunun fiziğinin gerçek olup olmadığını sorguladılar.

31.05.2022-11:48 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-12:22)

Yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile bir birlikteliği olan ve sevgilisinden aldığı evlilik teklifi sonrası düğün hazırlıklarına başlayan Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz gün Cannes Film festivali'ne katıldı. Organizasyonda boy gösteren ünlü oyuncu etkinlikten çok memnun kalarak ayrıldı.

Cannes Film festivali için özel olarak hazırlanan Dilan çiçek Deniz, dekoltede sınır tanımadığı görüldü. Hem göğüs hem de bacak dekolteli bir elbisesiyle birbirinden iddialı pozlar veren Dilan Çiçek Deniz, organizasyonun en çok ilgi çeken konukları arasında yerini aldı.

Dilan Çiçek Deniz

Bir o kadar şık ve bir o kadar iddialı dekolteli parlak kumaş elbisesiyle pozlar veren Dilan Çiçek Deniz, bu pozlarını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Dilan Çiçek Deniz

"Dilan Çiçek Deniz'in fiziği gerçek mi?"

İddialı elbisesiyle verdiği birbirinden farklı pozlarını takipçileriyle paylaşan Dilan Çiçek Deniz, kısa sürede gündeme bomba gibi düştü. Tarzıyla ve fit görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü oyuncu bir kesim tarafından oldukça beğenilirken bir kesim tarafından da eleştirildi.

Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz'e en çok gelen yorumlardan bir tanesi de "Fiziği gerçek mi?" yorumu oldu. İşte Dilan Çiçek Deniz'in iddialı elbisesiyle verdiği birbirinden güzel pozları..

Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal