15.02.2024-15:50 (Son Güncelleme:15.02.2024-15:50)


1

Sektördeki başarılı modellerden biri olan Didem Soydan her hareketiyle adından söz ettiriyor.



2

Mirgün Cabas'a konuk olan Didem Soydan 3 yıllık ilişkisinin sonunda aldatıldığını fark edince, o zamanki erkek arkadaşından nasıl intikam aldığını anlatınca stüdyo buz kesti.



3

Erkek arkadaşının kendisini aldattığını öğrenen güzel model, eski flörtlerinden birini arayıp onunla seks yaptığını ve bunu da direkt sevgilisine söylediğini anlattı. Didem Soydan'ın intikamı sosyal medyayı da karıştırdı. Model Didem Soydan gerek paylaşımları gerekse takipçilerine verdiği yanıtlarla adından söz ettirmeyi hiç bırakmıyor.



4

Mirgün Cabas'ın konuğu olan Soydan kendisini aldatan sevgilisinden intikamını nasıl aldığından bahsetti. Didem Soydan "İlişkimde ilişkimizin bitmek üzere olan zamanı artık böyle 2 buçuk 3 senenin sonunda. Ben fark ettim ki aldatılıyorum hissettim ve en sonunda da bana bunun bir şeyi geldi teyidi geldi yani geldiği gibi konuşacağım kendisiyle. Kendisinin de bir seti var ama bu kişi oyuncu değil" diye konuştu.



5

Didem Soydan yaşadığı olayı şu sözlerle anlatarak dinleyenleri şoke etti:



6

"Eskilerden görüştüğüm bir f..bodyim var ama ilişki esnasında değil, zaten zırt diye arayabileceğiniz biri, onu aradım ve onunla görüştüm hemen o zayıf şeyi yaşattım kendime şimdi olsa yapmam.



7

Kendi kafamda eşitledim durumu. Geldi ve kendisine ben şu anda o kişinin adını söyledim onunla seks yapmaktan geliyorum ve seninle de bu ilişkiyi bitirmek istiyorum. Sen bunu da bil, ben şu an birisiyle seks yaptım. Bu ilişki bitmiştir galiba böyle bir intikam aldım."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr