Didem Soydan, Bartu Küçükçağlayan'ın Mesajlarını İfşa Etti

Ünlü model Didem Soydan, Insatagram sayfasında oyuncu Bartu Küçükçağlayan'la olan mesajlarını yayınladı. Soydan, kendisini engelleyen Küçükçağlayan'a sert çıktı.

05.02.2021-09:32 - (Son Güncelleme: 05.02.2021-15:14) Didem Soydan, Bartu Küçükçağlayan'ın Mesajlarını İfşa Etti

Sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunan Didem Soydan, açıklamasında Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın ‘Mücbir Sebepler’ isimli programından söz etti.

Didem Soydan’ın yaptığı açıklamayı yanlış anlayan Bartu Küçükçağlayan ise ünlü modele ‘Bize neden kızıyorsun’ şeklinde bir mesaj yolladı. Gerilimin yükseldiği konuşmada Küçükçağlayan, geri adım atarak ‘Hadi barışalım’ dedi. Ancak Küçükçağlayan, daha sonra Didem Soydan’ı engelledi. Didem Soydan ise oyuncunun kendisini engellediğini fark edince yeni bir paylaşım daha yaptı ve Küçükçağlayan ile olan mesajlarını ifşa etti. 

‘BÜYÜK SAÇMALIK GÖRÜNTÜLÜYORUM’

Ünlü model, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: ‘Hayır anlamadım, programlarına katılıp yayını bozacağımı falan mı sandı acaba? Soramıyorum da engellemiş. Büyük saçmalık görüntülüyorum ama iyi oldu. Ya bu süreçte ya da programında yıldızı parlayanlar veya hali hazırda yıldız olanlar yazımdan alınıp mücbir baskılar mı yaptılar acaba? Korkak ünlüler neyse her iki sebep de baya ilginç!’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal