31.01.2023-16:24 (Son Güncelleme:31.01.2023-16:47)


1

Evli ve bir çocuk annesi olan Mine Kocadağ Ağustos ayında kaybolmuştu.



2

Kadından haber alamayan ailesi çareyi Didem Arslan Yılmaz’da buldu. Programa başvuran aile kızlarını aramaya başladı.



3

Abisi kız kardeşinin kocası Mithat'tan şüphelendiğini söyleyince Mithat Kocadağ kendini savunmak için programa geldi. Bu sırada polis ekipleri Mithat'ın arama geçmişini araştırdığında "En hızlı öldüren fare ilacı hangisi?", "Ceset kaç günde çürür?" ve "Denizli'de kayıp kadın ilanları" şeklinde aramalar yaptığını ortaya çıkarmıştı.



4

Ünlü sunucu Didem Arslan’ın üstüne gittiği eski eş Mithat çelişkili ifadelerde bulunsa da yine de üstüne basa basa eşine bir şey yapmadığını söylüyordu. Ancak daha fazla dayanamadı, gerçeği yayında itiraf etti.



5

Mithat Kocadağ, karısı Mine Kocadağ'ı öldürdüğünü itiraf etti."Mine mutfaktaydı. Kahve içtik. 'Konuşalım' dedim, sandalyede oturuyorduk. 'Hüseyin ile ne kadar, nasıl vakit geçiriyorsunuz?' diye sordum. Anlatmaya başladı. Cinsel hayatıyla ilgili bilgileri anlattı. 'Biz köye gittiğimizde benim rızam olmadan Hüseyin benimle birlikte oldu' dedi."



6

"Yine de Hüseyin'i istiyordu. 'Beni gezdiriyor, tozduruyor' diyordu. 'İstiyorsan ben de seni gezdiririm' dedim. Dolmuştum artık, bana kötü davranıp Hüseyin'le beni kıyaslamaya başlamıştı. İyice delirdim, aklım başımdan gitti. Sandalyede otururken hızlı bir şekilde ittim, yere düştü. Ağzından burnundan kan geliyordu. Yüreğim koptu o an."



7

"Müdahale ettim ama ambulansı arayamadım, şok oldum. Bir sinirle ittirdim... Biraz çırpındı o sırada bir saat bekledim. Ne olduğunu tam bilmiyorum, elim ambulansı aramaya varmadı, aslında aramak istedim..."



8

"Cinayeti planlamadım, öldürmek istemedim ama söyledikleri kanıma dokundu." diyen Mithat, canlı yayında yer tarifi de yaptı. Ekipler hızlıca cesedin bulunduğu yere gitti ve arama çalışmaları başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr