DIA coin nedir? Dia coin projesi ve yol haritası

Kripto para yatırımcılarının gündeminde yer alan para birimlerinden birisi olan Dia Coin’in projesi ve yol haritası internet üzerinden araştırılıyor. Peki DIA coin nedir? Dia coin hakkında merak edilenler haberimizde...

19.05.2022-17:28 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-17:28) DIA coin nedir? Dia coin projesi ve yol haritası

Son günlerde çalkantılı günler geçiren kripto para piyasasında halen pek çok yatırımcı yeni kripto para birimlerini araştırmaya devam ediyor. Bu para birimleri arasında Dia Coin de yer alıyor. Pek çok kripto para yatırımcısının yakından takip ettiği Dia Coin’in projesi ve yol haritası hakkında arama motorları üzerinden araştırma yapanların sayısı her geçen gün artıyor.

DIA coin nedir?

Tam adıyla Decentralised Information Asset (DIA) piyasalar ve varlık türleri ile ilgili olarak doğrulanmış finansal piyasa verisine sahip değişmez bir kaynak akışlı bir kripto para birimidir. Dia coin’in yatırımcısına sağlamış olduğu avantajlar ise şu şekildedir:

Son derece şeffaf

Kullanıcı kitlesi tarafından her açıdan doğrulanmış verileri içermek

Oreacle statüsündeki işlemler konusunda tedarik hizmeti sağlamak

Bu varlıkları paylaşmak ve kullanmak adına, ekonomik açıdan verilen destekleri kaynak aldığı belirtiliyor.

Dia coin

Dia coin ne kadar?

Dia coin’in güncel fiyatı 9,33 TL civarındadır. Son 24 saatte yüzde 43,27 değer kazanan Dia coin’in günlük işlem hacmi ise 3.925.032.905 TL’dir ve bu işlem hacmi ile tüm kripto para birimleri arasında 434. sırada yer almaktadır. En yüksek 40,61 TL değerini gören Dia coin’in gördüğü en düşük değer ise 8,68 TL’dir.

Yatırımcılar tarafından geçtiğimiz yılın şiddetle tavsiye edilen projeleri arasında yer alan Dia Coin projesi için bu yıl içinde son derece umutlu yorumlar yapılıyor. Bir DeFi projesi olan Dia coin’in kazancı konusunda uzmanların olumlu bir görüş belirttiği ifade ediliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal