DGS başvurularını kaçıran adaylar için geç başvuru tarihleri yayınlandı! DGS geç başvuru ne zaman yapılacak? DGS geç başvuru tarihleri açıklandı!

DGS başvuruları geçtiğimiz hafta 13-23 Mayıs'ta gerçekleşmişti. Başvuruyu kaçıranlar için DGS geç başvuru tarihleri açıklandı! Detaylar haberimizde!

28.05.2022-18:21 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-18:21) DGS başvurularını kaçıran adaylar için geç başvuru tarihleri yayınlandı! DGS geç başvuru ne zaman yapılacak? DGS geç başvuru tarihleri açıklandı!

ÖSYM tarafından DGS geç başvuru tarihleri yayınlandı. DGS sınavına girip başarı bir sonuç alarak lisansını tamamlamak isteyen öğrenciler başvuruyu kaçırmasın ! Peki DGS sınavı ne? DGS başvuruları ne zaman? Kaç gün sürecek? İşte detaylar...

DGS başvuru tarihi ne zaman?

 DGS geç başvuru 31 Mayısda yapılabilecek. Ücret iste aynı olup aynı gün içerisinde ödenmesi gerekecek. Geç başvuru 23:59'a kadar sürecek.

DGS geç başvuru ücreti ne kadar?

Ön lisansı tamamlayıp Lisans'a geçmek isteyen öğrencilerin başvurduğu DGS sınavı geç başvuru imkanı sundu. 31 Mayıs'da yapılacak olan başvurunun sınav ücreti 190.00 TL olarak açıklandı ÖSYM'nin sitesinden İşlemler bölümünden de ödeme yapılabilir.

Başvuru yapıp ücreti ödenmeyen öğrencilerin 31 Mayıs 23:59'da başvurusu iptal olacaktır. Geç başvuru yapacak olan adayların başvuru yaptıktan ve ödemeyi gerçekleştirdikten sonra ÖSYM'nin sayfasından kontrol etmesini öneririz. Başvuru bilgilerinizi de yazıcıdan çıkartıp saklamanızı gerekir.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal