Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden son dakika açıklaması geldi: "Hükümetin IMF ile anlaştığı" iddiası yalanlandı!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan "hükümetin Uluslararası Para Fonu (IMF) ile anlaştığı" iddialarını yalanladı.

28.03.2024-14:17 - (Son Güncelleme: 28.03.2024-14:17) Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden son dakika açıklaması geldi:  "Hükümetin IMF ile anlaştığı" iddiası yalanlandı!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden yapılan açıklamada, söz konusu iddiaların doğru olmadığı vurgulanarak, Türkiye'nin IMF ile herhangi bir kredi anlaşması yapmadığı belirtildi. Açıklamada, Türkiye'nin ekonomi programının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kararlılıkla sürdürüldüğüne dikkat çekildi.


“Söz konusu değildir!

Merkez tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Türkiye'nin IMF ile herhangi bir kredi anlaşması yapması söz konusu değildir. Türkiye'nin ekonomi programı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü bir şekilde kararlılıkla sürdürülmektedir. Kamuoyunu seçim öncesinde manipüle etmek amacıyla kasıtlı bir şekilde ortaya atılan mesnetsiz iddialara itibar etmeyiniz."

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin bu açıklaması, kamuoyunda gündeme gelen ve hükümetin IMF ile anlaştığı yönündeki iddiaları net bir şekilde yalanlayarak, gerçekleri kamuoyuyla paylaşmayı amaçlıyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal