02.02.2021-14:28 (Son Güncelleme:02.02.2021-14:28)


1

Takan, 'Devlet Bahçeli'den sonra MHP'nin başında AK Partili bir bakan görürseniz şaşırmayın' sözlerini söylemesi olay oldu. Ahmet Takan'ın yazısında ismini açıkça yazmadığı bakanın Süleyman Soylu olacağı iddia edildi.



2

İşte Ahmet Takan'ın o yazısında MHP'yle ilgili bölümleri;

 İşte Ahmet Takan'ın o yazısında MHP'yle ilgili bölümleri;

Erdoğan'a çok yakın bir kaynaktan dinlediğim iki iddiayı ileteyim: Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın kuracakları partilere karşı, Erdoğan öyle göründüğü gibi sessiz sedasız köşede oturup izlemekle kalmıyormuş.



3

Birincisi; Erdoğan kabine içinde çok güvendiği bir isme yeni parti kurması için hazırlık yaptırmış. Bu kişi hazır vaziyette Erdoğan'dan gelecek 'harekete geç' talimatını bekliyormuş.



4

İkinci iddia da sürpriz; Erdoğan, Devlet Bahçeli'nin sağlık sebeplerinden dolayı siyaseti bırakma ihtimaline karşı da önlem almış. Kabine içinde kendisinin çok güvendiği Devlet Bahçeli'nin de çok takdir edip sevdiği bir ismi MHP Genel Başkanlığı için düşünüyormuş.



5

Hatta kaynağım akıllara durgunluk verecek bu iddiasını daha da ileri taşıdı.' Sayın Bahçeli'nin sayın bakana olan sevgisi kamuoyunun bildiği bir gerçek. Reis, bu görünüşünü Devlet Bey'e açtı. Karşılığında da olumlu sinyaller aldı.



6

Sayın bakanı bir gün MHP'nin başında görürseniz şaşırmayın. Vallahi burası Ankara! 30 küsür yıllık gazetecilik tecrübem bana asla şaşırmamayı öğretti.Arşivim 'asla olmaz' denilen nice sürprizlerin gerçekleştiği gerçekler ile dolu. Devlet Bhaçeli'nin gizli gizli Erdoğan ile görüştüğünü ve işin siyasi ortaklığa kadar gideceğini ilk yazdığımda yer yerinden oynamıştı. Özellikle MHP Balgat bürosundan işittiğim hakaretlerin haddi hesabı yoktu. Gün geldi her şey ayyuka çıktı. Makyajlar döküldü. Cumhur ittifakı kuruldu. AKP-MHP el ele verip rejimi değiştirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR