Devlet Bahçeli'den İdlib'deki Hareketliliği Yönelik Değerlendirme

MHP Genel Başkanı Bahçeli, İdlib'de rejimin gerçekleştirdiği hain saldırıya yönelik "İdlib'e operasyon süratle icra edilmelidir." açıklamasını yaptı.

28.02.2020-07:26 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-07:19) Devlet Bahçeli'den İdlib'deki Hareketliliği Yönelik Değerlendirme

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib'de meydana gelen hain saldırının ardından kurmaylarıyla bir toplantı düzenledi.

Burada, saldırıya yönelik önemli açıklamalarda bulunan Bahçeli, sınır kapılarının açılmasının isabetli bir adım olduğunu vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Düşman görüldüğü yerde ezilmelidir. Nitekim İdlib’e kara ve hava operasyonu süratle icra edilmelidir. Gelişmelerin silahlı çatışmadan sıcak savaşa dönüşme konusu Türkiye’nin meselesi olmaktan artık çıkmış, kan döken rejim unsurlarının bulundukları her yerde cezalandırılmaları Türk tarihine ve maşeri vicdana karşı ertelenemez bir sorumluluk halini almıştır."

Türkiye'nin NATO mensubu olduğunu anımsatan Devlet Bahçeli, saldırıların esasında NATO tüm üyelerini hedef aldığını vurguladı ve şu ifalerle sözlerini sürdürdü:

"Suriye hava sahasının Rusya tarafından açılıp açılmaması hükmünü tümden kaybetmiş, artık güç ve zor kullanmak kaçınılmaz bir mecburiyet haline gelmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi, hükümetin alacağı siyasi ve askeri her karar, her uygulama, her tasarrufun bedeli ne olursa olsun yanında duracak, destekçisi olacaktır."

Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Esed ya pişman olup teslim bayrağını çekecek ya da bombaladığı topraklar ona ve çetesine mezar olacaktır" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal