Devlet Bahçeli’den Açıklama Geldi: Herkesi Uyarıyorum, Hedef Türkiye'dir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Bakanı Süleyman Soylu'ya destek çıktı. Bahçeli asıl hedefin Türkiye olduğunu belirtti.

25.05.2021-12:06 - (Son Güncelleme: 25.05.2021-12:22) Devlet Bahçeli’den Açıklama Geldi: Herkesi Uyarıyorum, Hedef Türkiye'dir

MHP Lideri Devlet Bahçeli katıldığı grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, gündemde sürekli adından söz ettire Bakan Süleyman Soylu'ya destek çıktı. Son günlerde gündemi meşgul eden olayların Türkiye'yi hedef aldığını söyleyen Devlet Bahçeli, Süleyman Soylu'nun tek başına bırakmadı. 

‘HEDEF TÜRKİYE'MİZDİR’ 

Devlet Bahçeli bu tezgahın altının boş olmadığı başlarında başka kişilerin bulunduğuna dikkat çekerek, ‘Herkesi uyarıyorum, hedef Türkiye'mizdir. Hedef milli birlikte ve huzur ortamımızdır. Bu menfur tezgahın siyaset taşeronları, medya teşrifatçıları, suç ve terör örgütü temincileri vardır ve bellidir. 

‘İÇİŞLERİ BAKANI YALNIZ DEĞİLDİR’ 

İkazen diyorum ki hiç kimse İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek kimsenin gücü yetmeyecektir. Hiç kimse TSK'nın onurlu komuta heyetine çamur atamayacaktır. TSK'nın ve İçişleri Bakanı'nın yalnız olmadığını ifade ediyorum. Konu devletimizin saygınlığı ve bekasıdır. Herkes yerini bilmek zorundadır. Herkes ağzından çıkanlara dikkat etmekle mükelleftir. Türkiye'nin gündemi video ile rehin alınamaz. İftiralarla ele geçirilemez. Sayın Binali Yıldırım'ı evladıyla töhmet altında bırakmak müfteriliktir. Bu meselede tarafsız kalmak Türkiye'ye kastetmek için kullanılan çevrelere destek vermektir.’ İfadelerini kullandı. 

‘KORKUYA HİÇ REHİN DÜŞMEDİK’ 

Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı. ‘Bin yıldır varlığımızı sürdürüyoruz. Üzerinde yaşadığımız toprakların tarihin hiçbir döneminde sükûnet bulmadığının farkındayız. Bilek güreşlerine eklemlenen hakimiyet ve hükümranlık mücadelelerinin üzerindeyiz. Sıcak veya soğuk çatışma ya da gerilim dinamiklerinin ağırlık merkezindeyiz. Dünyanın gözü üzerimizdedir. Medeniyetlerin kavşak noktasında doğu-batı güzergâhında yer almamızın avantajları olduğu kadar dezavantajlarını da görmek zorundayız. 

ONUN BUNUN DOLDURUŞUYLA SİYASET YAPMADIK 

Her zaman resmin büyüğüne odaklanmalıyız. Maşayı değil tutan ve tutturan elleri görmeliyiz. MHP olarak hayatın akışını ve hadiselerin akışkanlığını milliyetçiliğin ilkeleriyle hukuk ve demokrasiyle okumalıyız. Tutarlı olacaksak etik hassasiyetlere uyacaksak başkaca bir seçenek olmadığını bilmeliyiz. Onun bunun dolduruşa gelerek siyaset yapmadık, bundan sonra da kimse beklememeli. Korkuya hiç rehin düşmedik. Türkiye'yi yakın markaja alarak karanlık operasyonların hedef ülkesi haline getirmek için ellerini ovuşturanlara taviz veremeyiz.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal