Devlet Bahçeli Erken Seçim Açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli’den gündeme damga vuran açıklama "Türkiye'nin 3 Kasım 2019'u beklemesi bu şartlarda mümkün değil" dedi.

17.04.2018-11:17 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-11:52) Devlet Bahçeli Erken Seçim Açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli’den partisinin grup toplantısında gündeme damga vuran açıklama "Türkiye'nin 3 Kasım 2019'u beklemesi bu şartlarda mümkün değil" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin 26 Ağustos 2018 pazar günün yapılması önerisi yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 İşte Bahçeli'nin açıklamalarının satır başları

 Türkiye silah ve bomba ile teslim alınamaz. Zalimler mazlumlara karşı üstünlük kuramaz. Terörle mücadeleyi gevşemeden sürdürmek milli bekanın sırtımıza yüklediği ağır bir yükten ibarettir. Devletin birlik beraberliğine kurşun sıkanlar buna pişman edilmelidir.

"BAYRAĞI İNDİRMEYE TEŞEBBÜS EDEN PALDIR KÜLDÜR GÖMÜLECEK"

Terör yasa dışıdır, insanlık dışıdır. Türkiye bedeli her ne olursa olsun teröristleri yok edecek güce sahiptir. Taviz yok, geri adım yok, mücadeleden de dönüş yoktur olamaz. Bayrağı indirmeye teşebbüs eden paldır küldür gömülecektir.

"DUMA'DAKİ SALDIRI KÜRESEL GÜÇLERE ALET EDİLDİ"

 7 Nisan 2018 tarihinde Suriye'nin Duma bölgesindeki kimyasal saldırı küresel sistemi fazlasıyla germiştir. İnsanlık vicdanı olanlar da haklı olarak tepki göstermiştir. ABD ve İngiltere başta olmak üzere birçok ülke bu saldırının Esed tarafından gerçekleştirildiğini söylerken, Rusya tam tersini yapmıştır. Suriye'de masumlar hayatını kaybederken Duma'daki saldırı küresel güçlere alet edilmiştir.

"ABD BAŞKANI ERGEN EDASIYLA RUSYA'YA MEYDAN OKUDU"

ABD Başkanı yeni yetme bir ergen edasıyla Twitter'dan Rusya'ya karşı meydan okudu. ABD, Fransa ve İngiltere gibi ülkeler savaş gemilerini Doğu Akdeniz'e yolladı. Gelişmeler savaş senaryolarını gündeme getirirken ekonomik tetikçileri boş durmamış ve döviz fiyatları fren tutmayarak artış göstermiştir. ABD, Fransa, İngiltere Esad'ı kimyasal silah üretimi yaptığı bazı bölgeleri vurmuştur. İran bu duruma tepki göstermiştir. Muhtemeldir ki ABD yönetimi müdahale öncesi Rusya'yı da bilgilendirmiştir.

" CHP, HDP, İP HAVANDA SU DÖVMEKTEDİR"

Dün Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin milletimizin takdiri ile kabulünün birinci yılını geride bıraktık. Bir yıl içinde Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ruhuna uygun olarak siyasi partilerin seçim ittifakı yapmasının da yasal zemini de hazırlanmıştır. CHP'nin başını çektiği ilkesizler koalisyonu çürük çatısını kurmayı sürdürme gayretindedir. CHP, HDP, İP havanda su dövmektedir. Vazgeçmelidir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Türk milletinin kendi iradesiyle tecelli etmiştir. Bu nedenle tamamen meşrudur ve geçerlidir. CHP saygı görmek istiyorsa, millete karşı saygı duymayı öğrenmelidir. Milletin iradesini tanımayanı millette tanımaz.

ayrıntılar geliyor...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal