Devlet Bahçeli 6’lı masa adayını açıkladı: Sınıf arkadaşım olsun

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayı konusunda dikkat çeken ifadeler kullandı. Bahçeli 6’lı masa Cumhurbaşkanı adayı olarak ‘’Sınıf arkadaşım olsun’’ sözlerine yer verdi.

06.12.2022-10:13 - (Son Güncelleme: 06.12.2022-17:36)

Cumhur ittifakının ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Millet ittifakının oluşturduğu 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Gazetecilere konu hakkında açıklamalarda bulunan  Bahçeli 6’lı masa Cumhurbaşkanı adayı olarak ‘’Sınıf arkadaşım olsun’’ sözlerine yer verdi.

Sınıf arkadaşım olsun

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerin 6'lı masanın anketine ilişkin sorulara ilginç bir yanıt verdi. Bahçeli, "Ankette biri bana gelir derse ki altı kişi anket yapıyoruz kime evet dersiniz ya da benimsersiniz derse tercihim sınıf arkadaşım olur." dedi. 

Devlet Bahçeli 6'lı Masa Cumhurbaşkanı Adayı

Devlet Bahçeli sınıf arkadaşı kim?

MHP Genel Başkanı 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı olmasını istediği 'sınıf arkadaşı' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan başkası değil. Devlet Bahçeli ile Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Ticari İlimler Akademisi'nde sınıf arkadaşıydı. Devlet Bahçeli İstanbul'dan gelmiş bir ülkücü, Kemal Kılıçdaroğlu ise Elazığ Ticaret Lisesi'nden gelmiş bir solcuydu. Kemal Kılıçdaroğlu da Devlet Bahçeli gibi 1948 doğumlu. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal