Dev otomobil markasından TOGG’a gönderme: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından cevap geldi

Dünyanın gözde otomobil markalarından bir olan BMW’nin yaptığı göndermeli paylaşıma, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından cevap geldi.

30.11.2022-14:55 - (Son Güncelleme: 30.11.2022-15:03) Dev otomobil markasından TOGG’a gönderme: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından cevap geldi

TOGG’a gönderme yapan ünlü otomobil markası BMW'nin sosyal medya hesabında yayımladığı paylaşımdaki "Gemlik" detayı kullanıcıların dikkatini çekti. Türk takipçiler, “Yoksa siz TOGG'a nispet mi yapıyorsunuz?” şeklinde tepki gösterirken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Gemlik'ten TOGG'a benzeyen araçla paylaşım yapan BMW'ye "Başka şubemiz yoktur" yanıtını verdi.

BMW’den göndermeli paylaşım

TOGG’un Gemlik rengini anımsatan modelini tanıtan BMW, Bursa’dan yaptığı paylaşım ile sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Paylaşımı gören Türk takipçiler ise, "Yoksa siz TOGG'a nispet mi yapıyorsunuz?" şeklinde yorumlar yaptı. Almaya kurumsal hesabında yeni modeli ve rengini tanıtan BMW kısa sürede, Türklerin dikkatini çekti. Paylaşılan görselin 16 Türk plakalı olması ve aracın Gemlik’te çekilen fotoğraflarının kullanılması akıllara TOGG’u getirdi. 


Sanayi ve Teknoloji Bakanı’ndan BMW'ye yanıt: başka şubemiz yoktur

Sanayi ve Teknoloji Bakanı , Gemlik'ten TOGG'a benzeyen araçla paylaşım yapan BMW'ye "Başka şubemiz yoktur" yanıtını verdi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal