Dev Operasyon! Gaziantep’te 600 Polisle Uyuşturucu Operasyonu Başlatıldı

Gaziantep’te, uyuşturucu operasyonu meydana geldi. 600 polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon başlatıldı. 10 şüpheli gözaltına alındı.

09.06.2021-18:18 - (Son Güncelleme: 09.06.2021-18:22) Dev Operasyon! Gaziantep’te 600 Polisle Uyuşturucu Operasyonu Başlatıldı

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon meydana geldi. Yeditepe, Beşyüzevler ve Güneykent mahallelerinde tespit edilen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon gerçekleşti. Yaklaşık 600 polisin katılım göstermesiyle ve helikopter, zırhlı araç, insansız hava aracı ve özel harekat polisi destek vermesiyle gerçekleşen operasyonda 24 adrese baskın gerçekleştirildi.

AÇILMAYAN KAPILAR KOÇ BAŞLARIYLA KIRILDI 

Meydana gelen operasyonda önceden tespit edilen adreslere özel harekat timleri aynı zamanda baskın yaptı. Özel harekat timleri, açılmakta zorlanan kapılar ise koç başları yardım ederek kırıp içeri girdi. Narkotim ekipleri ise girilen evlerde arama yaptı. Arama yapılan adreslerde bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken 10 şüpheli gözaltına alındı. 

MAHALLELER İŞGAL ALTINA ALINDI 

Polis ekipleri ablukaya alınan mahallelerin giriş ve çıkış noktalarına da kontrol noktası kurdu. Kontrol noktasında durdurulan araçlarda da arama yapılırken, noktada durdurulan vatandaşlar Genel Bilgi Taraması’ndan (GBT) geçirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal