Dev dalgaların arasında korku dolu sahneler: Dehşet anları kameralara yansıdı! Görüntüler korku filmlerini aratmıyor

Dünyanın pek çok farklı bölgesinde dev dalgalarla boğuşan gemi mürettabatının çektiği görüntüler korku filmlerini aratmıyor. İşte dehşet anlanlarını yansının görüntüleri...

27.08.2022-10:20 - (Son Güncelleme: 27.08.2022-16:18) Dev dalgaların arasında korku dolu sahneler: Dehşet anları kameralara yansıdı! Görüntüler korku filmlerini aratmıyor

Dünyada okyanuslarda dolaşan pek çok gemi dev okyanus dalgalarıyla adeta yaşam mücadelesi veriyor. Bir çok farklı bölgede seyir halinde olan gemilerin dalgalarla olan mücadelesi gemi içerisinde yer alan mürettebat tarafından çekilen görüntüler adeta korku filmlerindeki sahneler gibi insanların içini ürpertiyor. 

Dev dalgaların arasında korku dolu sahneler

Avustralya’nın başkenti Sidney’de yaşanan görüntüler görenlerin içini ürpetiyor. Fırtınalı hava yol alan denizciler zor anlar yaşarken, görüntüleri görenler de o korku dolu anları gemi mürettbatıyla beraber yaşadı. 

Dev okyanus dalgaları

Haig Gilchrist isimli bir feribot kaptanının çektiği insanların içini korku ile doldurdu. Dünyanın en zor mesleklerinden birisinde yer alan Gilchrist’in görüntüleri sosyal medyada günün en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. 

Dev okyanus dalgaları

Dev okyanus dalgaları

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal