Destek ödemeleriniz tek tek hesaba yatarken; 44.000 TL alacağınız daha çıkacak! Beklemeden birikmişinizi alabileceksiniz

Destek ödemelerinin yanı sıra Akbank’tan acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber verildi. Sosyal desteklerin yanı sıra 44.000 TL acil nakit ödeme sağlayacağını paylaştı.

19.03.2024-09:43 - (Son Güncelleme: 19.03.2024-09:43) Destek ödemeleriniz tek tek hesaba yatarken; 44.000 TL alacağınız daha çıkacak! Beklemeden birikmişinizi alabileceksiniz

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların yüzlerini güldürecek haber Akbank’tan verildi. Akbank 44.000 TL değerinde destek ödemesi sağlayacağını paylaştı. Hiç beklemeden anında kredi çekmek isteyen vatandaşlar koştur koştur Akbank’a gidecek. Derlerse Akbank şubelerinden dilerlerse de Akbank mobil üzerinden çekebilecek olan bu kredi için tek yapmaları gereken Akbank müşterisi olmak. Akbank müşterisi olan vatandaşlar, 44.000 TL’ye kadar kredinin sahibi olacak. Hemen anında beklemeden kredinizi hesaptan çekmeye hazır olun. 

Mobil bankacılıktan 44.000 TL’ye kadar krediniz hazır

Akbank’ın sunmuş olduğu anında 44.000 TL'ye kredi kapsamında hiç beklemeden istediğiniz tutarı hesabınıza alabileceksiniz. Akbank direkt mobil uygulama kullanarak mobil uygulama üzerinden banka müşterisi olabilir; hesabınız onaylandıktan sonra kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Sizden istenilen soruları eksiksiz şekilde yanıtlamanız. Soruları yanıtladığınız takdirde başvurunuz değerlendirmeye alınacak olumlu ya da olumsuz şekilde kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Olumlu dönüş yapılan vatandaşların ise kredisi hiç beklemeden Akbank direkt mobil uygulamasına yatırılacak. Anında kredinin tadını çıkaracaksınız.

Akbank 44 Bin TL kredi fırsatı

Koşulsuz şartsız 44.000 TL kredi

Akbank tarafından sunulacak olan bu kredi fırsatından ne koşul aranacak ne de şart! Koşulsuz şartsız 44.000 TL tutarındaki krediye başvuru yaparak kredinizi anında hesabınıza yatacak. Başvuru için yalnızca cep telefonunuz üzerinden birkaç adımı eksiksiz şekilde tamamlamanız yeterli olacak. Adımları tamamlandıktan sonra sosyal desteğe ek olarak sunulan 44.000 TL kredi tutarından anında yararlanabileceksiniz. Başka bankaya bakmanıza gerek yok! Akbank müşterisi olanlara uzun vadeli düşük faiz oranlı 44.000 TL kadar kredi imkanını sağlanıyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal