Derya Uluğ Makyajsız Paylaşım! Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Okyanus şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan ve daha sonra söylediği şarkılar ile büyük beğeni toplayan Derya Uluğ, sosyal medya hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı. Uluğ'un fotoğrafına binlerce beğeni yapıldı.

08.04.2019-08:44 - (Son Güncelleme: 08.04.2019-08:44) Derya Uluğ Makyajsız Paylaşım! Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Söylediği şarkılar hit olan, sesi ve güzelliği ile büyüleyen Derya Uluğ, sosyal medya hesabından yaptığı makyajsız fotoğraf ile takipçilerini ikiye böldü.

Okyanus şarkısı ve ardından Canavar ile büyük başarılar elde eden güzel popçu Derya Uluğ, sosyal medyada yaptığı makyajsız paylaşımla dikkat çekti. Ünlü şarkıcının takipçileri paylaşımın ardından ikiye bölündü.

'MAKYAJSIZ VE ÇİLLİ'

İri mavi gözleri ile kendisine hayran olunan Derya Uluğ, makyajsız bir paylaşımda bulundu. Ünlü popçu Derya Uluğ, makyajsız paylaşımına 'Makyajsız ve çilli' notunu ekledi.

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Derya Uluğ'un makyajsız paylaşımının ardından takipçileri ikiye bölündü. Ünlü şarkıcının takipçileri, gönderiyi yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Bazı takipçileri, ünlü şarkıcıyı her hali ile güzel bulurken bazı takipçileri ise 'Sende makyaj güzeli çıktın.' yorumunda bulundu.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal