Derya Baykal Boyunluk

Derya Baykal’ın programında yapılan boyunluk modelinin nasıl yapılacağı, kaç ilmek ile başlanacağı, hangi ip kullanılacağı, püf noktalar nelerdir? İşte merak edilenler haberimizde...

25.07.2018-17:44 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-08:35) Derya Baykal Boyunluk

Derya Baykal’ın programında yapılan boyunluk modelinin nasıl yapılacağı, kaç ilmek ile başlanacağı, hangi ip kullanılacağı, püf noktalar nelerdir? İşte merak edilenler haberimizde...

Derya Baykal ile boyunluk modelinden sizler de örerek kış aylarının soğuk günlerini sıcacık geçirebilirsiniz.

BOYUNLUK HAZIRLAMA MODELLERİ

Erkek ve kadınlar için son derece şık aksesuarlar olan boyunluklar elde kolay bir şekilde örülebilir. Giyilen kıyafetlerin rengine uygun boyunluklar sadece paltoların üzerine değil iç mekânlarda kazak veya ceketlerin üstünde de uyumlu bir şekilde kullanılabilir.

  • Saç örgü modeller,
  • Krokodil örnekler,
  • Çiçekli motifler,
  • Dikişsiz boyunluklar,
  • Aynı zamanda şapka olarak kullanılanlar,
  • Çift taraflı modeller,
  • Düğmeli örnekler ve
  • Kürklü boyunluklar en çok tercih edilen el örgüsü boyunluk modelleri arasında yer alırlar.

Örmesi son derece kolay olan derya baykal boyunluk modelleri el iş tutan herkesin tamamlayabileceği ürünler arasında yer alır. Düz örülerek birleştirilen modeller aynı gün hazır edilebilir. Yılbaşı hediyesi olarak ideal bir seçenek oluşturan el yapımı bolerolar renkli ipliklerle de hazırlanabilir.

Henüz etrafta görülmeyen pek çok modelin televizyon ekranlarından tüm seyirciler ile paylaşılması esasına dayalı olan ve en beğenilen tv programları arasında yer alan derya baykal boyunluk modelleri her programda farklı bir ürünle izleyicilerin karşısına çıkmaktadır. Kışın tüm soğuğuna rağmen içimizi ısıtan ve bizi sıcacık tutan boyunluk modelleri her zaman beğeni ile kullanılmaktadır. Sizde hemen şimdi daha soğuklar bitmeden tüm ailenize boyunluk örmeye başlayabilirsiniz.

BOYUNLUK ÖRGÜ NASIL ÖRÜLÜR

 

Malzemeler

  • 200 gr iplik
  • Şiş
  • İğne

Modelimiz az önce de dediğim gibi gayet kolay bir model. Şişimize 20 ilmek atıyoruz. 80 cm olacak şekilde 1 sıra düz örgü yapımı , 1 sıra ters örgü olarak örüyoruz. Uzunluğunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Bu şekilde 3 parça uzun şerit örüyoruz. Daha sonra bu 3 parçayı bir şişte birleştiriyoruz. Altta kalan 3 parçayı saç örgüsü şeklinde örüyoruz. Karşılıklı uçları birleştirip dikiyoruz ve bitiriyoruz. Modelin yapılışı bu kadar . Şimdi aşama aşama yapılışını görelim.

Boyunluk modeli arayıp örgü örmeye yeni başlayanlar için oldukça ideal bir model. Sizde yaptığınız örgü modellerini bizimle paylaşabilirsiniz. Anlatımlarını bizimle paylaşacağınız gibi isterseniz satış da yapabilirsiniz. Nasıl görünüyor . Kolay ve güzel değil mi.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal