Derin Talu Bacak Dekolteli Elbisesiyle Annesi Defne Samyeli’ni Gölgede Bıraktı!

Yaş almayan Defne Samyeli’nin 18 yaşındaki kızı Derin Talu, katıldığı davette annesini izlerken, kıyafetiyle herkesin ağzını açık bıraktı. İşte Derin Talu'nun derin yırtmacı….

16.10.2020-13:38 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-18:17)

Fiziği ve kızları ile adından sık sık bahsettiren Defne Samyeli, geçtiğimiz gün derin göğüs dekoltesi ile sahneye çıkmıştı. Ünlü şarkıcı bir derginin davetinde sahneye çıkınca şarkıları ve dekolteli elbisesiyle davete katılan herkese şölen yaşattı. Samyeli’nin çok konuşulan kızları Derin ve Deren Talu da, annelerini yalnız bırakmadı. Güzel kızlar deyim yerindeyse davette annelerinden rol çalmayı başardılar. 

DERİN TALU’NUN BACAK DEKOLTESİ

Derin ve Deren Talu kardeşleri, her yaptıklarıyla magazin gündemine düşmeyi başaran isimler arasında yer alıyor. Annelerinin ünü ve güzelliğiyle kendi ünlerine ün katan kardeşler, yaşlarına göre daha iddialı olan görünümleriyle dikkat çekiyorlar. Bir derginin davetinde sahneye çıkan Defne Samyeli’ne kızları da eşlik etme için davette hazır bulundu. 18 yaşına henüz yeni giren Derin Talu’nun giydiği bacak yırtmaçlı elbise, sosyal medyada ve magazin gündeminde çok konuşuldu. Ünlü güzelin kızlarının iddialı elbiseleri ve fizikleri annelerini gölgede bıraktı. 

DERİN

DEFNE SAMYELİ GÖLGEDE KALDI

Sahnede sevilen şarkıları seslendiren 49 yaşındaki Defne Samyeli de, hem fiziği hem de derin göğüs dekolteli siyah elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti. Samyeli’nin tahtını bıraktığı kızları ise o kadar derin dekolteli elbiseler giydi ki, annelerinin güzelliğini gölgede bıraktılar. Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu, derin bacak yırtmaçlı elbisesi ve verdiği pozlarla herkese meydan okudu. Anne ve kızlarının davetteki görünümleri çok konuşulurken, Derin’in derin yırtmacı da sosyal medyada yorum yağmuruna sebep oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal