Derin Korku – Sea Fever film konusu ve oyuncuları

6 Kasım 2020'de vizyona giren ve 1 saat 35 dakika süren Derin Korku – Sea Fever isimli film hakkında tüm merak edilen detaylar haberimizin detayında yer alıyor. İşte, Derin Korku – Sea Fever filmini konusu ve oyuncuları..

23.06.2022-01:40 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-01:40) Derin Korku – Sea Fever film konusu ve oyuncuları

2020 yapımı olan ve dram-gizem türü olarak çekilen Derin Korku filmi çok sayıda eleştirmen tarafından beğenilmiş ve tam not almıştır. Deniz biyolojisi öğrencisi olan Siobhán'ın araştırma çalışması yaparken başından geçen olayların ele alındığı filmde birbirine sıkı sıkıya bağlı ekibin mücadeleleri anlatılıyor.

Derin Korku – Sea Fever film konusu ve oyuncuları

Derin Korku – Sea Fever filmi konusu

Siobhán, başladığı bir araştırma çalışmasında, bir hafta denizde kalmak zorundadır. Çalışma yapacağı Gemi mürettebatı ise birbirlerine oldukça bağlı bir ekiptir. Birkaç gün geçtikten sonra mürettebat arasında bazı sıkıntılar meydana gelir. O sırada Atlantik'in derinliklerinde daha önce hiç görülmemiş ve bilinmeyen bir yaşam formu gemide olan kişileri tuzağa düşürmeye çalışır. Gemidekiler bir enfeksiyonun etkisi altına girdikten sonra Siobhán korkularını bir kenara bırakır ekibi kurtarmak için bir mücadeleye girer.

Derin Korku – Sea Fever filmi Oyuncuları

Hermione Corfield

Dag Malmberg

Jack Hickey

Olwen Fouéré

Dougray Scott

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal