Dereköy Sınır Kapısı kar yağışından dolayı göz gözü görmüyor!

Türkiye’de sağanak yağış etkisini şiddetli göstermeye başladı. Trakya'da bir süredir devam eden etkili yağış, yüksek kesimler de kar yağışı görülmeye başlandı.

20.01.2024-16:35 - (Son Güncelleme: 20.01.2024-16:59)

Kırklareli'nin Bulgaristan'a geçiş sağlanmak için kullanılan Dereköy Sınır Kapısı, Kofçaz ilçesi ile Demirköy ilçesinin Mahyatepe ve Jandarma Kule mevkilerinde kar yağışının etkili olduğu görüldü.

Kar yağışı 4 santimetre oldu

Karayolları 15. Şube Şefliği ile İl Özel İdaresi ekipleri, kar yağışı nedeniyle Dereköy Sınır Kapısı'dna ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için görev başına geçti. Dereköy Sınır Kapısı'nda kar kalınlığı 4 santime ulaştığı bilgisi verildi.

Karla karışık yağmur yağıyor!

Dereköy Sınır Kapısı'nda kar yağışı

Edirne'nin yüksek kesimlerinde kar etkisini hızla göstermeye başladı. Hamzabeyli köyündeki sağanak hava sıcaklık giderek düşerek, soğumaya başladı ve ardından kar yağışına dönüştü. Hava sıcaklığı ise 2 derece ölçüldüğü kar yağışı, gece geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor. Tekirdağ’ın sokaklarında etkisini artıran kar yağmurla karışık yağmaya başlayınca, cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu. Hava sıcaklığının 4 derece ölçüldüğü şehirde sağanağın gün boyu devam edeceği devam diliyor.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal