Depremzedelerin kaldığı çadırda yangın! Ölü ve yaralılar var

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketinden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da dehşet verici bir olay gerçekleşti. Hatay’ın Dörtyol ilçesinde depremzedelerin kaldığı çadırda yangın çıktı. Yangında 1 depremzede yaşamını yitirirken dumandan etkilenen 4 kişi hastaneye sevk edildi.

20.03.2023-15:42 - (Son Güncelleme: 20.03.2023-17:48) Depremzedelerin kaldığı çadırda yangın!  Ölü ve yaralılar var

Deprem felaketinden büyük oranda etkilenen ilerden bir olan Hatay’da çok sayıda depremzede çadırlarda kalmakta. Ancak Hatay’ın Dörtyol ilçesinde dehşet veren bir olay meydana geldi. Olay, ilçeye bağlı Numuneevler Mahallesinde meydana geldi.

Sabah saatlerinde çadırda yangın çıktı

İHA’da yer alan haberde, yaşanan depremler sebebiyle alana kurulan 5 kişilik yabancı uyruklu ailenin yaşadığı çadırda sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Yangının ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Çadırda yangın çıktı

1 kadın hayatını kaybetti

Çıkan yangında dumandan etkilenen 1 kadın yaşamını yitirdi. Dumandan etkilenen 4 kişi ise hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Soba kurulu çadırda çıkan yangınla ilgili olay yerinde inceleme yapılarak soruşturma başlatıldı. 


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal