Depremin 261. saatinde çifte mucize: Bakan Koca yaralıları hastanede ziyaret etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş merkezli depremin 261. saatinde enkaz altından çıkarılan Mustafa Avcı ve Mehmet Ali Şakiroğlu’nu hastanede ziyaret etti. Bakan Koca, ‘’Bu acımızı şimdilik içimize gömüyoruz, yeni canlarımızı kurtarmak için. Bütün arkadaşlarımız seferber durumdalar. Rabbim benzer felaketleri milletimize bir daha yaşatmasın inşallah.’’ diye konuştu.

17.02.2023-09:40 - (Son Güncelleme: 17.02.2023-17:41) Depremin 261. saatinde çifte mucize: Bakan Koca yaralıları hastanede ziyaret etti

Kahramanmaraş merkezli depremin etkilediği yerlerden birisi olan Hatay’ın Antakya ilçesinde devam eden arama kurtarma çalışmalarının 261. saatinde enkaz altından iki kişi daha sağ olarak çıkarıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş merkezli depremin 261. saatinde enkaz altından çıkarılan Mustafa Avcı ve Mehmet Ali Şakiroğlu’nu hastanede ziyaret etti. Bakan Koca, ‘’Bu acımızı şimdilik içimize gömüyoruz, yeni canlarımızı kurtarmak için. Bütün arkadaşlarımız seferber durumdalar. Rabbim benzer felaketleri milletimize bir daha yaşatmasın inşallah.’’ diye konuştu.

Bakan Koca yaralıları hastanede ziyaret etti

Koca, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören depremzedelere görüştü.

Odabaşı Mahallesi'ndeki özel hastanenin enkazından depremin 261. saatinde çıkarılan 34 yaşındaki Avcı'yı da ziyaret eden Koca, baba Ali Avcı'ya geçmiş olsun dileğinde bulundu,

Acıların büyük olduğunu belirten Koca "Bu acımızı şimdilik içimize gömüyoruz, yeni canlarımızı kurtarmak için. Bütün arkadaşlarımız seferber durumdalar. Rabbim benzer felaketleri milletimize bir daha yaşatmasın inşallah. Bir ve beraber oldukça bütün zorlukların üstesinden geleceğimizi biliyoruz. Bundan hiç şüphe yok." diye konuştu.

Bakan Koca

Bakan Koca, daha sonra Avcı'nın babasının elini öpmek istedi. Buna izin vermeyen baba Avcı ise Koca'ya teşekkür ederek, "Allah razı olsun sizlerden, çocuğumu bana geri verdiniz." dedi.

Aynı enkazdan çıkan 26 yaşındaki Mehmet Ali Şakiroğlu'nu da ziyaret eden Koca, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Depremin 261. saatinde iki mucize

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da depremin 261'inci saatinde enkazdan kurtarılan Mustafa Avcı'nın, telefonda yakınıyla konuştuğu görüntüleri paylaştı.

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Avcı'nın tıbbi müdahalenin ardından ilk olarak telefon numarasını hatırladığı yakınını aradığını belirtti.

Bakan Koca-1

Paylaşımında Avcı'nın, telefonda yakınıyla konuştuğu görüntülere de yer veren Koca, "Kardeşimiz Mustafa'yı bu kadar iyi görmekten çok mutluyuz." ifadesini kullandı.

Videoda Avcı'nın, ailesinin durumunu sorduğu yakını, "Hepsi iyi, hepsi seni bekliyor." diye yanıt veriyor. Avcı'nın, durumunun iyi olduğunu söylemesi üzerine yakını mutluluktan ağlıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal