Depremde ağır hasar almıştı: Apartmanın yıkılış anı görüntülendi

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adana’da ağır hasarlı olan Ezgi Apartmanı’nın yıkılma anı havadan görüntülendi.

06.03.2023-10:47 - (Son Güncelleme: 06.03.2023-17:44) Depremde ağır hasar almıştı: Apartmanın yıkılış anı görüntülendi

6 Şubat günü yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerden etkilenen Adana’da 13 binanın yıkıldığı ve 418 vatandaşın hayatını kaybettiği açıklanmıştı. 200 binanın da hasar aldığı belirtilen depremde hasar alan binalardan birisi olan Ezgi Apartmanı’nın yıkılma anı havadan görüntülendi. 

Apartmanın yıkılış anı görüntülendi

İHA’da yer alan habere göre; Asrın felaketi olarak nitelendirilen, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremde Adana'da 13 bina yıkılırken 418 vatandaş hayatını kaybetti. Bu depremde 200 bina da ağır hasar aldı. Ağır hasarlı binaların yıkımına ise başlandı. Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan Ezgi Apartmanı da ağır hasar aldığı için boşaltıldı. 

Ezgi Apartmanı

Yıkım kontrollü şekilde gerçekleştirildi. Yıkım hem havadan hem de karadan görüntülendi. Dron ile görüntülenen yıkımda bina saniyeler içinde yerle bir olurken, binadan geriye toz bulutu kaldı. Yıkımda çevredeki binalar zarar görmedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal