Deprem Tahmincisi Frank Hoogerbeets, Denizli Depremini de Tahmin Etti

Yaptığı deprem tahminleri tutan Frank Hoogerbeets, Denizli depremini de önceden tahmin etmişti. Hoogerberts dün paylaştığı videoda ise yeni tahminlerini açıkladı.

20.03.2019-11:31 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-11:33) Deprem Tahmincisi Frank Hoogerbeets, Denizli Depremini de Tahmin Etti

Deprem tahminleri tutan yeni nesil deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets geride bırakığımız hafta Türkiye'de yakın tarihte yüksek sismik faaliyet beklediği yerlerdi duyurmuştu.

TARİH BİLE VERMİŞTİ

Hoogerbeets'in internet sitesinde yayınladığı bilgi ve videolara göre 13 ile 17 Mart arası meydana gelen çeşitli gezegen dizilimleri nedeniyle Dünya'nın yer kabuğu sismik olarak normalden çok daha etkin olacaktı. Hoogerbeets, Rusya'nın Kamçatka ve Japonya'nın açıklarında olan bölgede yakın zamanda oldukça büyük depremin olabileceği ve Türkiye'nin özellikle Akdeniz ve Ege kıyılarının da yer aldığı Avrasya deprem hattında sismik faaliyetlerin daha aktif olacağı hususunda uyarılar yapmıştı.

TAHMİNİ DOĞRU ÇIKTI

Hoogerbeets'in Türkiye tahmini tuttu ve bugün merkez üssü Denizli, Acıpayam olan 5.5 büyüklüğünde bir deprem oldu. Tahmini gene tutan Hoogerbeets 19 Mart tarihinde yeni bir video paylaştı ve videoda 20 ile 21 Mart tarihlerinde 5-6 şiddetinde deprem olacağını söylemişti.

TÜM GÖZLER ONA ÇEVRİLDİ

19 Mart tarihindeki videoda 20-21 Mart uyarısının Denizli'de olan depremle kesişmesi dikkatleri yeniden Hoogerbeets'e döndürdü. 23 Mart'a dek herhangi bir gezegen dizilimi olmadığını ifade eden Hoogerbeets, mart ayının son haftasında Dünya, Merkür ve Neptün'in hizalanacağını söyledi.

MARTIN SON HAFTASINDA DİKKATLİ OLUNMASI KONUSUNDA UYARDI

Son olarak 21 Şubat'ta olan Dünya, Merkür ve Neptün hizalanmasında 7,5 büyüklüğünde deprem olduğuna dikkat çeken Hoogerbeets martın son haftasında çok dikkatli olunması hususunda uyarılar yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal