Deprem Sonrası Operatörlerden Ücretsiz Konuşma ve İnternet Kullanımı

İzmir’de meydana gelen depremin ardından telefon operatörleri bölgede bulunan aboneler için ücretsiz konuşma ve internet yükleneceğini açıkladı.

30.10.2020-16:53 - (Son Güncelleme: 30.10.2020-16:51) Deprem Sonrası Operatörlerden Ücretsiz Konuşma ve İnternet Kullanımı

İzmir’de gerçekleşen deprem sonra bazı binalar çökerken, enkaz altında insanların kaldığı rapor edildi. Arama kurtarma çalışmaları ve bölgedeki insanların ihtiyaçları için telefon operatörleri de harekete geçerek ücretsiz konuşma ve internet paketleri sunmaya başladılar.

TURK TELEKOM’UN AÇIKLAMASI

Türk Telekom, Twitter hesabından yaptığı duyuru ile bölgede bulunan müşterilerine ücretsiz konuşma internet vereceğini açıkladı.

Türk telekom’un açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“İzmir’in Seferihisar ilçesinde yaşanan deprem felaketi nedeniyle büyük üzüntü duyuyoruz. Bölgede bulunan müşterilerimize acil ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için ücretsiz konuşma ve internet yüklenecektir. Geçmiş olsun.”

VODOFONE’UN AÇIKLAMASI

İzmir’de meydana gelen deprem sonrası Vodafone Türkiye de şu açıklamayı yaptı:

“İzmir Seferihisar'da bulunan müşterilerimize acil iletişim ihtiyaçları için ücretsiz konuşma ve internet tanımlanmaktadır. Geçmiş olsun.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal