Deprem Mi Oldu? Nerede Deprem Oldu? 28 Ocak Son Depremler Listesi

Elazığ, Sivrice merkez üslü çevre illeri de etkileyen 6,8'lik deprem sonrası milyonlarca vatandaş bir sonraki deprem ne zaman olacak diye aramalar gerçekleştiriyor. İşte 28 Ocak son depremler listesi...

28.01.2020-11:10 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-10:57) Deprem Mi Oldu? Nerede Deprem Oldu? 28 Ocak Son Depremler Listesi

Elazığ'da arama kurtarma çalışmalarının sona erdiği Elazığ'da artçı depremler devam ediyor. 6,8'lik deprem sonrası Türkiye'nin dört bir tarafından vatandaşlar son depremleri yakından takip ediyor. Depremlere ilişkin tüm bilgiler ise Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılıyor.

Kandilli Rasathanesi'nin yaptığı açıklamaya göre 12:33'te merkez üssü İstanbul Şile olan bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, saat 12:33'te meydana gelen depremin büyüklüğünü önce 3.1 olarak açıkladı, sonra da 2.9 olarak revize etti.

İstanbul'un ardından Ankara'da ise üst üste iki deprem olduğu açıklandı. Kandilli Rasathanesi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ankara'da merkezi Akyurt-Ahmetadıl olan 3.3 ve 3.9 büyüklüğünde iki depremin gerçekleştiğini tespit etti.

Son depremler listesini Kandilli Rasathanesi ve AFAD sitesinden takip edebilirsiniz.

ANLIK DEPREM LİSTESİNİ BURAYA TIKLAYARAK GÖREBİLİRSİNİZ!

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal