Deprem Hatay’da faciaya dönüştü: Volkan Demirel gözyaşlarıyla yardım istedi

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin Hatay’da da şiddetli bir yıkıma yol açtığını belirterek yardım istedi. Demirel, gerçekleştirdiği canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

06.02.2023-11:16 - (Son Güncelleme: 06.02.2023-16:23) Deprem Hatay’da faciaya dönüştü: Volkan Demirel gözyaşlarıyla yardım istedi

Kahramanmaraş merkezli 7,4 büyüklüğündeki depremin etkilediği yerlerden birisi olan Hatay’da şu ana kadar 4 kişinin yaşamını yitirdiği kaydedilirken, 7 yaralı olduğu ve 200 binanın yıkıldığı tespit edildi. İlde enkaz altında kalan kişilerin kurtarılması için çalışmaları sürerken, Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin Hatay’da da şiddetli bir yıkıma yol açtığını belirterek yardım istedi. Demirel, gerçekleştirdiği canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

Volkan Demirel gözyaşlarıyla yardım istedi

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, instagram hesabından yaptığı canlı yayınla bölgeye yardım istedi. Demirel ‘’Burada herkes perişan. Herkes can çekişiyor. Buraya lütfen ambulans, yardım. Burada durumlar çok kötü. İnsanlara ulaşamıyoruz. Allah rızası için yardım edin.’’ ifadelerini kullanırken, canlı yayın sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Volkan Demirel Deprem

Zeynep Demirel de yardım istedi

Zeynep Demirel, "Hatay Rönesans rezidans ile ilgisi bilgisi olan var mı?" dedi. Kendilerinin durumunun iyi olduğunu ancak yakınlarına ulaşamadıklarını söyleyen Demirel, bir paylaşım daha yaparak "Farklı Yaşam Rende Sitesi yakınlarımıza ulaşamıyoruz. Bilen var mı? Lütfen sadece bilgisi olanlar mesaj atsın! Biz iyiyiz. Lütfen sadece bilgisi olanlar!" ifadelerini kullandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal